Beauty 18. lipnja 2013.

Inglot predstavio jednostavni ljetni make up

Svjetski poznati kozmetički brand Inglot predstavio je ljetnu kolekciju make up proizvoda u kojoj dominiraju žive nijanse poput limun žute, metvica zelene, tirkizne, azurno plave, boje maline ili pistacija.

 | Autor:

Kada počnu ljetne vrućine većina žena nađe se pred velikim izazovom kako i u takvim uvjetima ostati svježe i s postojanim make upom. Najvažnije pravilo ljetnog make upa prilično je jednostavno: za vrijeme vrućine lice ne trpi puno šminke i tada više nego ikada vrijedi kako je manje – više.

Kako postići uravnoteženi ten?

Prvo pravilo dobrog make upa jest besprijekoran ten. Ako on prirodno nije takav u pomoć stižu korektor za prekrivanje podočnjaka i tekući puder za ujednačavanje tena. Tijekom ljetnih mjeseci puder u kamenu koristi se isključivo za skupljanje masnoće s lica, a osim njega u tome može pomoći i Inglot Oil Blotting Sheet, kvadratni listić čija je funkcija upravo upijanje masnoće.

Kako našminkati obraze?

Osnovno pravilo nanošenja make upa jest staviti naglasak na jedan dio lica: usne, oči, obrve ili obraze. U dnevnom looku ovoga će ljeta naglasak biti na nježnom tenu s pojačanim rumenilom svih nijansi, ovisno o boji tena i preferencijama svakoga ponasob. Rumenilo se nanosi na jagodice, a zahvaljujući njemu lice će izgledati svježe.

 | Autor:

Kako našminkati oči?

Ukoliko se prednost daje očima, u svakodnevnom make upu najbolji će odabir biti prirodne boje sjenila za oči, dok je naglasak na obrvama. Gušće i deblje obrve apsolutni su hit, a mogu se pojačati Inglotovim sjenilom za obrve – Brow powder. Za noćni izlazak preporuka je u par poteza oči pojačati tuševima raznih boja ovisno o boji očiju.

Kako našminkati usta?

Dnevnu varijantu nude ruža za usne za večernji izlazak zamijenit će jake boje bilo da se radi o narančastoj, ružičastoj ili crvenoj. Tijekom slobodnog vremena pustite mašti na volju: na očima, usnama ili noktima jarke nijanse poput limun žute, metvica zelene, azurno plave ili trula višnja crvene i više su nego poželjne.

U galeriji pogledajte top 5 Inglot proizvoda za ovo ljeto i njihovu punu cijenu...

Komentari 0