Beauty

Imaš problem s velikim porama? Ovi proizvodi to rješavaju!

Obožavateljice make upa dobrano su opterećene porama na licu. Iako bi i mi bile najsretnije da ih uopće nema, pore su najnormalnija stvar, a i najčešće nisu toliko vidljive koliko se nama čini - ipak, imamo proizvode kojima ćeš ih smanjiti!

Nekoliko je faktora u igri kada govorimo o porama; veliki udio ima genetika, a zatim i tvoj tip kože, količina lučenja sebuma, a i samo starenje utječe na njihovo povećavanje ili smanjivanje. Srećom, tržište je preplavljeno proizvodima koji su ciljano napravljeni da vizualno smanje pore, a pritom da kožu ne "začepe" - uz njih nema brige s prištićima.

1. Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant - 210 kn (Lookfantastic.com)

Ovo je kultni proizvod je naš favorit jer uistinu djeluje za različite tipove kože. Koži daje ujednačen izgled, rješava se teksture i smanjuje pore. No s njim moraš biti strpljiva - tek nakon nekog vremena vidjet ćeš rezultate.

2. Perricone MD Pre: EMPT Series Exfoliating Pore Refiner - 294 kn (Cultbeauty.com)

Čak 87% ljudi koji su koristili ovaj proizvod tvrdi da imaju manje pore i da im koža izgleda ljepše, a najbolje ga je nanositi ujutro i navečer, prije kreme i seruma za lice.

3. Benefit The POREfessional Face Primer - 218 kn (Cultbeauty.com)

Ovaj mali genijalac zaustavlja lučenje sebuma do 8 sati, a pritom daje i blur efekt. Odličan je kao make up primer djevojkama koje su doista alergične na sam spomen svojih porica.

4. Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask - 191 kn (Kiehl's)

Bijela glina u ovoj božanstvenoj maski rješava nas toksina i prljavština iz kože i ostavlja porice super čistima. Pritom, odlično skida mrtve stanice kože i cijelom licu daje lijep, zdrav dojam.  | Autor: miss7 miss7

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0