Beauty

Imamo nešto što će ti popraviti ponedjeljak

Običan vikend i već si ispala iz ustaljenog radnog ritma? Da, i mi! Upravo zato dosjetili smo se kako bi ti nagradom mogli uljepšati dan!

Ponedjeljak je uvijek pomalo težak. I tebe čeka hrpa neodgovorenih mailova, zaostatci s posla i glavobolja? Ovaj dan, zaključili smo, hitno treba popravak. Upravo zato smo ti pripremili pravi poklon iznenađenja s kojim ćemo obojiti tvoj dan.   | Autor: miss7 miss7 Za danas smo ti, u suradnji s popularnim brendom Essence, odlučili pripremiti još jedan paket koji će osvježiti tvoje lice i automatski te podignuti. Naš poklon paket iznenađenja baziran je na nijansama crvene, fuksijaste i ljubičaste. U njemu se, otkrit ćemo ti, nalazi Essence Vibrant Shock Lip Paint te Essence Colour Boost Mad About Matte tekući ruž. Po danu ti predlažemo vibrantni sjaj, a za noć odaberi ruž trendi mat teksture u tamnocrvenoj boji. Kako bi tvoj izgled bio potpun, unutar paketa nalazi se i paleta sjenila za oči Essence To The Moon. One, osim tranzicijskih boja poput smeđe i bež, sadrži i žive nijanse plave, srebrne, bakrene i ljubičaste. S njima možeš kreirati dnevne i noćne lookove koji te možda neće odvesti na mjesec, kao što ime kaže, ali će te definitivno lansirati u zvijezdu dana. Kao šećer na kraju, tu je i maskara Essence Instant Volume Boost koja će tvojim trepavicama podariti i volumen i dužinu.   | Autor: miss7 miss7
Za slučaj da se pitaš kako doći do njega, mi smo se potrudili da ti proces ne oduzme mnogo vremena. Sve što trebaš učiniti jest posjetiti stranicu našeg Value4Money beauty natječaja. Njegov je cilj iznaći proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i prepustiti nama da obavimo svoju misiju. Požuri se, mnogo smo poklona već podijelili i svoje darivanje uskoro privodimo kraju. 
 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0