Beauty

Imamo 4 odlične frizure za kosu srednje dužine, a nijedna od njih nije bob

  • Bob je posljednjih godina najpopularnija frizura, i to u svim svojim oblicima
  • Nose ga brojne žene, ali... je li ga već pomalo dosta? I je i nije, jer nije lako pronaći dobru i jednostavnu frizuru za kosu koja seže do ramena ili ključne kosti
  • Mi smo ih ipak pronašli četiri koje su alternativa bobu, s kojima ćeš biti jednako chic, a odmaknuti se od frizure koju nose svi
  • Pročitaj više: Asimetrični bob dobio je trendi apdejt - sad je on "stacked" bob i izgleda ljepše no ikad

Bob je jedna od najpopularnijih frizura. Brojne poznate dame svoju su dugu kosu skratile i odlučile se na neku vrstu bob frizure, bilo da je riječ o ultra kratkom, asimetričnom, s dodatkom šiški ili nekom od brojnih izvedenica boba. Ipak, kao i sa svim ostalim, ponekad dođe do zasićenja i određeni stil, ili u ovome slučaju frizura, postanu već i prečesto viđeni. Pa, ako ti je dosta kraljevanja bob frizure i ne znaš što s kosom do ramena (kosu srednje dužine nije lako stilizirati!) pronašli smo četiri frizure koje su trendy, a licu će donijeti novu svježinu i primjetnu, ali ne predrastičnu promjenu. 

Lagani valovi

Kosa srednje dužine može izgledati tanko, a kako bi joj dodala teksturu i dimenziju, najlakši način su lagani i opušteni valovi.

 | Autor: Pixsell/ Boyer David/ABACA Pixsell/ Boyer David/ABACA Foto: Emma Stone, Pixsell/ Boyer David/ABACA

Valovita kosa sa šiškama na stranu

Za dodatnu dimenziju srednjoj dužini kose dodaj kratke šiške, ali ih usmjeri na jednu stranu lica za zanimljiviji izgled.

 | Autor: Pixsell/ Boyer-Hahn-Marechal/ ABACA Pixsell/ Boyer-Hahn-Marechal/ ABACA Foto: Cate Blanchett, Pixsell/ Boyer-Hahn-Marechal/ ABACA

Ravne, ali rijetke šiške uz lagane valove

S dolaskom hladnijih dana, šiške postaju sve popularnije, a iako smo uvijek u strahu kad ih treba odrezati, moramo priznati da izgledaju fora. Naročito nam se sviđaju na kosi do ramena jer daju ženstveniji i mladenački, gotovo zaigran izgled licu.

 | Autor: Instagram @jeannedamas Instagram @jeannedamas Foto: Instagram @jeannedamas

Slojevito ošišana kosa

Slojevi u kosi i frizure iz ranih 2000-ih koje su nosile Victoria Secret manekenke nisu samo za dugu kosu. Slojevi na kraćim frizurama dodati će volumen i zanimljivost na prvu jednostavnoj firizuri.

 | Autor: Instagram @khloekardashian Instagram @khloekardashian Foto: Instagram @khloekardashian

Možda vas zanima 5 frizura koje će biti hit za jesen 2024. - spremne smo za odlazak frizeru! Rubrika Beauty Beauty

 

 

Photo: Instagram @xeniaadonts

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450