Beauty

Igramo se i danas! Osvoji Skintegra VOLCANICA masku za lice o kojoj svi pričaju!

  • Natječaj Value4Money: beauty se već dobro zahuktao! Jesi li već glasala za svog favorita?
  • Ako još nisi, napravi to sada i možda ćeš osvojiti dnevnu nagradu 
  • Naime, danas će jedna sretnica osvojiti VOLCANICA pročišćujuću, remineralizirajuću i umirujuću masku za lice s potpisom omiljenog brenda Skintegra

miss7 već treću godinu zaredom održava natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.

Tvoj zadatak je jednostavan i zanimljiv. Sve što moraš napraviti je posjetiti stranicu natječaja Value4Money: beauty, ostaviti glas za svoje favorite i odgovoriti na nagradno pitanje. Ne brini, vrlo je jednostavno i nakon toga si korak bliže nagradi.

A evo što danas možeš osvojiti...

Skintegra VOLCANICA je pročišćujuća, remineralizirajuća i umirujuća maska za lice za njegu normalne do masne te osjetljive kože. Pitate se što ovu masku čini posebnom? Formulirana je na bazi hidratantnog glicerina te ne sadrži ulja što joj daje nježnu, mazivu teksturu.

 | Autor: Promo Promo

Skintegrini formulatori osmislili su bazu koja sadrži silt i higroskopnu glinu te dodatak cinka koji izvrsno njeguju kožu sklonu pretjeranom lučenju sebuma, začepljenim porama i nepravilnostima. Uz cink, sadrži i bakar, esencijalni mineral koji je ključan za niz procesa u koži. Kombinacija gline u hidroglicerinskoj bazi bogatoj hidratantnim sastojcima izvrsno čisti pore bez isušivanja, ostavljajući lice glatkim i pročišćenim u svega 10 minuta.

Nemoj duljiti, glasaj za svoje beauty favorite ovdje i potom odgovori na kratko pitanje - Skintegra VOLCANICA maska možda stigne baš u tvoje ruke!

Photo: Promo

Komentari 0