Beauty

Igramo se i danas! Osvoji bogati paket beauty proizvoda koje ti poklanja dm

  • Natječaj Value4Money: beauty se već dobro zahuktao! Jesi li već glasala za svog favorita? 
  • Ako još nisi, napravi to sada i možda ćeš osvojiti dnevnu nagradu  
  • Naime, danas će jedna sretnica osvojiti genijalan paket Balea i alverde proizvoda koje poklanja dm

miss7 jubilarnu 5. godinu zaredom održava natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to beauty proizvodi ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac. 

Tvoj zadatak je jednostavan i zanimljiv. Sve što moraš napraviti je posjetiti stranicu natječaja Value4Money: beauty, ostaviti glas za svoje favorite i odgovoriti na nagradno pitanje. Ne brini, vrlo je jednostavno i nakon toga si korak bliže nagradi. 

A evo što sve danas možeš osvojiti...

Balea dnevna krema s niacinamidom

 | Autor: PROMO PROMO

Glavni sastojak Baleine dnevne kreme, niacinamid moćni je saveznik u njezi vaše kože lica. Njegovo višestruko djelovanje odgovarat će svim tipovima kože, djelovat će protuupalno i smirujuće na crvenilo i iritaciju kože, kao i na stvaranje ceramida, a tako će ojačati barijeru kože. Za dodatnu i duboku hidrataciju zaslužni su korijen sladića i provitamin B5. Ova dnevna krema sužava pore, zaglađuje i matira kožu te ju čini spremnom i otpornom na sve vanjske utjecaje, uključujući zaštitu i djelovanje protiv UV zračenja. Ne sadrži alkohol, bojila, mirise, paraben i parafin i u potpunosti je veganskog sastava.

Balea puder za volumen kose

 | Autor: PROMO PROMO

Volumen kose možemo postići na više načina, a osim vještine feniranja kose, uglavnom trebamo proizvode s ciljanim djelovanjem za kojima i posežemo zbog najbržeg djelovanja. Puder za kosu odličan je izbor za postizanje volumena kod svih tipova kose, bilo da je u pitanju deblja vlas ili ona tanja. Balea puder za volumen kose - nar učinit će upravo to, vašoj kosi dati savršen volumen u pet minuta. A uz to će i pružiti neodoljiv voćni miris nara. Puderi za kosu nanose se na suhu kosu, u malim količinama, ne otežavaju kosu i daju efekt svježe fenirane kose bez vidljivih ostataka. Može se koristiti do 50 puta.

Balea Oil Repair Intensiv ulje za oštećenu i suhu kosu

 | Autor: PROMO PROMO

Suha i beživotna kosa izrazito je podložna oštećenjima i pucanju, a njega koju zahtjeva takav tip kose ciljano bi trebala djelovati od korijena do vrhova. Balea Professional Oil Repair ulje za jako oštećenu i suhu kosu vratit će kosi izvornu mekoću. Glavni sastojak ovog ulja je arganovo ulje, poznato po svojem snažnom djelovanju na korijen dlake i zaštitu od novog pucanja. Ova bogata, lako razmaziva i mirišljava formula učinit će vašu kosu zdravom, snažnom, sjajnom i ukroćenom sve do vrhova. Proizvod je veganskog sastava.

Balea natural beauty umirujući šampon za osjetljivu kosu i vlasište – pamuk i zeleni čaj

 | Autor: PROMO PROMO

Oštećena i ispucala kosa traži pažljivu njegu, koja sadrži odgovarajuću mješavinu sastojaka kako bi kosa s vremenom postala snažnija i otpornija. Balea natural beauty umirujući šampon za osjetljivu kosu i vlasište blage je formule u kojoj prednjače ekstrakt pamuka i zelenog čaja, zaslužni za stvaranje ravnoteže vlasišta i umirivanje iritacija. Blaga formula sadrži 90% sastojaka prirodnog porijekla, a do 98% klasificirano je kao biorazgradivo. Formula ovog šampona ne sadrži alkohol, gluten, silikone, sulfat, mikroplastiku ili sintetske polimere topive u vodi te je u potpunosti veganski proizvod.

no planet b gel za tuširanje – breskve i grejp

 | Autor: PROMO PROMO

Misija iza ovog proizvoda je čuvanje okoliša, jer nemamo dva planeta i zato ovaj moramo posebno čuvati. no planet b njegujući gel za tuširanje s aromama breskve i korom grejpa njeguje kožu i obavija divnim mirisom. Sastojci ovog gela za tuširanje su 97 % prirodnog podrijetla. Prilikom proizvodnje no planet b gela za tuširanje spašeni su sastojci koji bi inače završili u otpadu, kao što su nedovoljno zrele breskve, kora grejpa i voda iz jabuka koji ostaju kao višak prilikom obrade namirnica. Gel savršeno čisti vašu kožu, osvježava ju te ostavlja svjež miris. Proizvod je veganskog sastava.

alverde overnight Coffein serum za trepavice

 | Autor: PROMO PROMO

Na gustoću trepavica možemo djelovati različitim sastojcima i nutrijentima, ali možda najučinkovitiji su moćni serumi za trepavice. Među njima najpraktičniji su oni noćni, kao što je alverde noćni Coffein serum za trepavice s dragocjenim uljima i biljnim voskom. Serum jača i regenerira trepavice preko noći, hrani ih i intenzivno vlaži. Nakon korištenja noćnog seruma trepavice će biti osjetno gušće, naglašenije i punije. Alverde noćni Coffein serum za trepavice prikladan je za korištenje i ukoliko nosite kontaktne leće. Ovaj proizvod je prirodnog podrijetla i veganskog sastava.

Nemoj duljiti, glasaj za svoje beauty favorite ovdje i potom odgovori na kratko pitanje - dm beauty paket možda stigne baš u tvoje ruke!

Photo: PROMO

Komentari 0