Beauty

I Julia Roberts se drastično ošišala kako bi nosila kratki bob, najpopularniju frizuru sezone

  • Poznata glumica Julia Roberts skratila je svoju plavu kosu
  • Odlučila se za najpopularniju frizuru u posljednje vrijeme - kratki bob
  • Brojni pratitelji su pohvalili novi look

Prije nekoliko dana, na Instagram profilu Serge Normanta, jednog od vodećih frizera slavnih, osvanula je fotografija slavne glumice Julie Roberts s novom, vrlo popularnom frizurom. Glumica je skratila svoju plavu, valovitu kosu po kojoj je bila prepoznatljiva te se prepustila u ruke frizeru koji je zaslužan za brojne naslovnice popularnih časopisa. Tako se 51- godišnja glumica odlučila skratiti kosu za 10-ak centimetara, a frizura do ramena koja ju je dodatno pomladila, a svojoj boji kose je ostala i dalje vjerna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serge Normant (@sergenormant) on

Slika je u vrlo kratkom vremenu prikupila preko 15 tisuća lajkova, a komplimenti su prštali na sve strane. Novu frizuru lijepe glumice pohvalile su i Sarah Jessica Parker i Heidi Klum.

 | Autor: screenshot/Instagram screenshot/Instagram

Možda vas zanima Grbav nos, višak kilograma, akne... Ove cure su otvoreno progovorile o svojim 'manama' - i zašto se njima danas toliko ponose Rubrika Život Život

I sama glumica je objavila selfie na kojem se frizura djelomično vidi, a prikupila je preko 300 tisuća lajkova. Moramo priznati kako ovo frizura jako dobro pristaje glumici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0