Beauty

Htjela počiniti samoubojstvo, a sada je poznata vlogerica

Upoznajte Vinu, prvu srpsku youtubericu. Nakon što je pala u depresiju i u jednom trenutku zamalo počinila samoubojstvo, ova zaljubljenica u životinje i šareni make up, uzdigla se i danas je njezin beauty kanal na YouTube-u jedan od najpraćenijih na Balkanu.

Ona je prva srpska youtuberica. Kaže da je oduvijek bila kreativna ali njezin svijet nisu uvijek prekrivale šarene boje, šljokice i jednorozi. Tek je u jednom mračnom periodu života shvatila da ništa ne radi po pitanju svoje kreativnosti. Krenula je po malo, prvo crtajući, a zatim eksperimentirajući sa raznim brendovima šminke. Ima čak tri kanala na kojima dijeli svoj glitterom prekriveni svijet. Na svom kanalu nazvanom "Vina" ovu kameleonku možemo gledati kako se igra bojama kose, ruževa, sjenila, lakova... Vina bez cenzure progovara koje je sve youtuberice živciraju, koje proizvode više nikad ne bi kupila, kako izgleda alergijska reakcija na puder, ali najveća se čarolija događa kad uzme kist i krene čarobirati po svojoj kosi. 

Njezin drugi kanal "Vinalando" broji hrpu Vininih savjeta o zdravoj veganskoj prehrani, a često odgovara i na pitanja o privatnom životu. 

Budući da je i sama patila od depresije i anksioznosti, na trećem kanalu "Ratnici svetlosti" daje savjete što učiniti kada ne znaš kako dalje, kako izgraditi pozitivan stav prema životu i zašto se uznemiravaš oko tuđeg mišljenja kad, kako Vina kaže "Ljude ionako boli uvo za tvoje probleme".

 

Photo: Instagram

Komentari 0