Beauty 22. srpnja 2016.

Hrvatska plus-size manekenka poslala snažnu poruku: Ovo su sve moje mane!

Instagram/@Lucija Lugomer.

U posljednje vrijeme Lucija Lugomer često se ističe kao jedan od najsnažnijih uzora mladih djevojaka. U iskrenom intervjuu je priznala što ta titula znači za nju, kako se bori s negativnim komentarima, ali i koje su njezine ljetne tajne fit linije...

Zgrepčanka Lucija Lugomer najuspješnija je hrvatska plus-size manekenka, a osim što se o njoj pisalo u brojnim stranim časopisima, poput Daily Maila i Voguea, potpisala je i ugovor s pariškom modnom agencijom koja je do sad angažirala isključivo američke modele.

 | Autor: Instagram/@Lucija Lugomer Instagram/@Lucija Lugomer

Svime time ova je mlada djevojka uspjela i cijeloj Hrvatskoj dokazati da se standardi ljepote, srećom, mijenjaju. Osim modnog uspjeha, jedan od Lucijinih životnih ciljeva je i svojim radom te primjerom pomoći što većem broju žena da prihvate svoja tijela, savršena upravo takva kakva jesu. 

Upravo ju je ta misao vodilja potaknula da na društvenim mrežama otkrije sve svoje "mane" i pošalje brojnim obožavateljima snažnu poruku o ženskoj ljepoti.

"Digla sam se ujutro, po običaju, oko 8 sati... I hodam tako stanom jos u polu-snu, pogledam se u ogledalo i mislim si u glavi: 'Pa baš dobro izgledam, kaj? Vidim svoje strije, celulit, sve svoje 'mane' i shvatim koliko sam sretna što ih imam! Što sam drugačija", započela je svoju iskreno ispovijest Lucija.

Ono čega se mnoge žene srame, njezin je ponos. Strije i celulit glavni su ukrasi njezinog tijela, a kako sama ističe ima ih posvuda, od grudi i ruku pa sve do nogu. Ipak, to je ne sputava da se bavi modelingom.

 | Autor: Instagram/@Lucija Lugomer Instagram/@Lucija Lugomer

"Volite sebe i svoje tijelo, brinite se za njega jer je upravo 'on' ono sto Vas prezentira nepoznatom, a Vama najbitnijem! Tko nas nosi nego vlastito tijelo, ono nam ostaje ZAUVIJEK!", poručila je naša najpoznatija plus-size manekenka svim ženama te im poručila kako je život previše lijep da bi ga potrošile na nezadovoljstvo vlastitim izgledom.

 | Autor: Instagram/@Lucija Lugomer Instagram/@Lucija Lugomer

No, ni ona nije oduvijek znala kako prihvatiti sebe u potpunosti, zajedno sa svim "manama" i vrlinama.

"Često sam se pitala zašto izgledam drugačije od ostalih curica u osnovnoj školi. Naravno, na dosta toga je utjecalo i to što nije bilo mojih brojeva odjeće pa sam već u osnovnoj školi počela kupovati u dućanima sa većim konfekcijskim brojevima, a sjećam se da su me i dečki gledali s dozom nerazumijevanja", ispričala je Lucija te dodala kako je u osjetljivim tinejdžerskim godinama sve to imalo utjecaja na njezino samopouzdanje. 

Ipak, kad je ulazila u ovaj posao znala je kako će se morati suočiti i s negativnim komentarima, a sada shvaća da su takvi ljudi ustvari najčešće nezadovoljni prvenstveno samima sobom, a ne ljudima koje vrijeđaju.

Zahvaljujući svemu tome mnogi su Luciji "pripisali" titulu jednog od najvećih ženskih uzora što je, kako sama ističe, najveća nagrada koju je mogla dobiti.

"Iznimno sam ponosna i zahvalna na svakoj pametnoj glavici koja mi pruža podršku i koja iskreno razumije koja je moja poruka u cijeloj priči - voljeti sebe", rekla je Lugomer.

Za kraj, odlučila je otkriti i svoje ljetne beauty tajne.

 | Autor: Instagram/@Lucija Lugomer Instagram/@Lucija Lugomer

"Malo stisnem s vježbanjem i teretanom prije ljeta ali ništa što bih radila na silu. Dosta plivam i sama si radim treninge ako sam na nekoj mirnijoj plazi. Što se tiče prehrane, kako sam dosta na moru, plodovi mora i sve morsko je gotovo svakodnevno za našim stolom. Voće kao predah i regeneracija tijela, a voda neophodna. I naravno - osmijeh!", objasnila je simpatična Lucija svoju rutinu koja garantira odličan izgled, ali i zdrav život.

Komentari 0