Beauty

"Kim Kardashian je predivna i uopće nije umišljena"

Iskoristila je jedinstvenu priliku i otputovala u daleki Dubai kako bi naučila sve tajne velikog make up majstora...

Sanja Grbić jedna je od tek dvije Hrvatice koje su se našle u društvu vizažista iz cijeloga svijeta kako bi učile od make up majstora zaduženog za besprijekoran izgled Kim Kardashian, Marija Dedivanovića.

Riječ je o svojevrsnom tečaju pod nazivom The Master Class koji okuplja polaznice iz cijeloga svijeta, a jedan takav održao se nedavno u Dubaiju, gdje je otputovala i Sanja kako bi naučila trikove koje obožava i svjetski poznata reality zvijezda.

Inače, prije nego je svoju ljubav prema šminkanju pretvorila i u profesiju Sanja je radila kao knjigovotkinja, a make up kistićima se "igrala" tek u slobodno vrijeme. Tada se maksimalno posvećivala uljepšavanju sebe, ali i brojnih poznanica, a upravo njihove pozitivne reakcije natjerale su je da se ozbiljnije posveti svom hobiju. 

"Šminkanjem se intenzivno bavim 6-7 godina, a puno ulažem i u daljnju edukaciju. Zato sam se prijavila i na Master class. Najveći razlog je bio što ga vodi Mario Dedivanović, meni osobno jedan od omiljenih make up artista koji je postigao nevjerojatan uspjeh svojim umijećem šminkanja", objasnila je Sanja.

Kako kaže, ovo je iskustvo koje će zauvijek pamtiti, a najviše ju se dojmila Marijeva tehnika šminkanja, kao i njegovi savjeti. Potpuno očekivano, nije prošla neopaženo ni Kim Kardashian koja se na tečaju pojavila isključivo kao model.

"Ona je apsolutno predivna i sa šminkom i bez nje. Za Kim imam samo riječi pohvale. Draga je, komunikativna, predivna, nasmijana i voljna svima odgovarati na masu pitanja koja su stizala od svih polaznica. Nimalo umišljena kao što je većina možda očekivala da će biti", puna dojmova je vizažistica.

No, naglašava kako je svaka žena lijepa na svoj način, a šminka je tu samo da naglasi njihovu ljepotu. Ipak, "u rukavu" uvijek ima spremnih i nekoliko beauty trikova koji jamče odličan rezultat.

"Moji omiljeni beauty trikovi su svakako svakodnevna njega lica tako da lice bi pri svakom šminkanju ima onu posebnu svježinu. Također, potrebno je dobro pripremiti lice za šminku i na kraju to sve dobro zafiksirati kako bi ta šminka bila postojana cijeli dan, sve ostalo na svom mjestu i izgledalo uredno. Ako se konstantno ne vodi briga o licu onda ni make up ne može izgledati dobro", objašnjava.

Na kraju, nije propustila priliku s nama podijeliti i beauty savjete koje uvijek daje svojim klijenticama.

"Volim im svima ukazati na važnost njege lica i korištenje kremica. Osim toga, skidanje šminke obavezno je na kraju dana. No, ono što me osobito smeta su pretamne ili presvijetle nijanse pudera koje žene često nose. Nemojte to raditi, tako samo dobivate kontraefekt od onoga što želite postići", zaključila je.

Photo: Sanja Grbić

Komentari 0