Beauty 31. srpnja 2018.

Hrvatica Anamarija je zaštitno lice beauty kampanje Kim Kardashian West

Instagram @haileybieber.

Ljepotu i posebnost Anamarije Crnoje, Slavonke s njujorškom adresom, prepoznala je i reality zvijezda - manekenka je tako postala zaštitno lice KKW Beauty linije

''Ono kad slučajno otvoriš story od @kimkardashian i vidiš sliku sebe. Još uvijek ne mogu vjerovati da se ovo događa. Ovo meni znači neopisivno puno, kao podsjetnik koliko sam daleko došla. Preživjeti i ostati ovdje je bilo jako teško. Neopisivo puno uloženog truda i riskiranja. Vidjeti ove rezultate je j**eeen osjećaj'' - napisala je Anamarija na svom Instagram profilu.

 | Autor: instagram @janko_popovic_volaric instagram @janko_popovic_volaric

Iako iz sebe ima dosta kampanja, a posljednja u nizu joj je naslovnica srpskog izdanja časopisa Elle, ovo je Anamariji stvarno najveći uspjeh u karijeri.

Možda vas zanima... Pitali smo naše poznate dame bi li nosile ovu Kiminu haljinu i evo što kažu Rubrika Stars Stars

Manekenka podrijetlom iz Slavonije prepoznatljiva je po razmaku između prednjih zuba. Iako je taj estetski problem htjela riješiti, modni kritičari su je odvratili od toga. I dobro da jesu jer je ta ''mana'' jedan od razloga svjetskog uspjeha ove ljepotice. 

 

A post shared by A M Y B L A C K (@amyinfluence) on

Anamarijinu ljepotu Kim Kardashian, koja je trenutno jedna od vodećih beauty mogula, odmah je prepoznala te ju odlučila angažirati za svoju novu kampanju pod nazivom ''The Classic Collection''.  U kolekciji su tako predstavljeni paleta sjenila, highlightera, ruževa i bronzera s puno zlatnih i zemljanih tonova. A po našem mišljenju Anamarija se uklopila u koncept i više nego odlično. 

 

A post shared by @anamarijaofficial on

Za miss7 Anamarija je rekla: ''Kad sam saznala da ću  snimati kampanju bilo mi je čudno. Nije da svaki dan dobijete email da ste potvrđeni za Kim Kardashian. Ali svejedno imala sam osjećaj da ću biti potvrđena za taj posao. Kad je kampanja izašla bila sam neizmjerno sretna, ali ovo je tek početak još je jako dalek put preda mnom. Ovo je samo potvrda koliko se vjera i samopouzdanje isplati. I dajem velike zahvale mojoj agenciji MODELS bez te agencije ovo se nikad ne bi dogodilo. Ali zaista!''

 

A post shared by A M Y B L A C K (@amyinfluence) on

Anamarija Crnoja iz Talia Model agencije dobila je 2016. i Elle nagradu za novo lice, a danas je u agenciji Models Management. Ne sumnjamo kako je ispred ove ljepotice još mnogo kampanja i velikih uspjeha.  

Komentari 0