Beauty

Hot: prvi make up proizvodi s potpisom Rihanne

Već mjesecima nestrpljivo čekamo da ugledamo prvu Rihanninu šminku, a to se službeno dogodilo jučer na njenim društvenim mrežama

Rihanna je najavila svoj Fenty Beauty prije nekoliko mjeseci, a fanovi od tada na iglicama čekaju prve Rihannine make up komade. Ipak, Rihanna je djevojka koja se ne boji eksperimentirati s make upom, pa su opcije za njenu prvu make up kolekciju beskonačne: Pitali smo se, hoće li prvo ići highlighter ili sjajilo? A možda i kakva dobra maskara?! Rihanna je svakako pridodavala hypeu uporno noseći svoje make up komade, bilo na Met Gali, premijeri Valerijana, za spot "Wild Thoughts"... I moramo priznati, svi lookovi bili su totalno mrak.

Međutim, ovaj vikend uspjela nas je iznenaditi s nekoliko objava - Fenty Beauty kreće u prodaju u Harvey Nicholsu i u Sephori od 8. rujna (nadamo se i u Sephorama diljem Europe vrlo brzo!), zatim smo dobili i reklamnu kampanju, a onda i prvi pogled na nadolazeće proizvode! Kampanja je, očekivano, vrlo cool - promovira ljepotu svih tonova kože (ipak, Rihanna naglašava kako radi make up baš za SVE) uz poznate "alternativne" modele današnjice, između ostaloga Duckie Thot, Slick Woods i Halimu Aden. Na modelima imamo priliku vidjeti pregršt nude i ružičastih sjajila, rumene obraze i otkačene šljokičave highlightere koji daju vrlo prirodan i laidback look, ali uz malu dozu pomaknutosti. 

 

GINGER BINGE. MOSCOW MULE. 9.8.17 @fentybeauty #Killawatt Highlight Duo

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Prvi proizvodi koje Rihanna izbacuje su, izgleda, highlighteri. Highlighter duo u ružičastoj nijansi imena "Ginger Binge" i "Moscow Mule" izgledaju i kao genijalno rumenilo i sjenilo, dok nas je potpuno očarao zlatni šljokičavi proizvod imena "Trophy Wife" za kojega nije rečeno radi li se o highlighteru ili sjenilu - doduše, sigurno će se koristiti za oboje. 

 

TROPHY WIFE. 9.8.17. #fentybeauty by @badgalriri

A post shared by Fenty Beauty By Rihanna (@fentybeauty) on

Sada nam preostaje samo strpljivo čekati još četiri dana prije nego li vidimo Bad Gal RiRinu kolekciju u cijelosti - kako je krenulo, napravila je odličan posao.

Photo: hypebeast

Komentari 0