Beauty

Hit muške frizure za jesen

Sudeći prema najnovijom trendovima koji dolaze sa svjetskih modnih pista, postoje tri pravila za muške frizure trendu: razigrano, moderno i jedinstveno. Novi trendovi u modi prigrlili su novi trend i stil života koji je dinamičan i odgovara muškarcu. U fokusu svega je individualnost, te šarolikost oblika ali i boja.

Nakon dugog niza monotonih godina uočavaju se promjene u ponašanju muškaraca i njihovom stavu prema stiliziranju, frizura je sada alat kojim naglašavate svoj poseban i osebujan stil. Frizura je osim toga jednostavna i laskava. Sada je već potpuno jasno da muškarci više ne koriste samo ručnik kako bi posušili kosu, a ni običan šampon.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Prvi trend koji možemo izdvojiti je brada. Brada je uvijek bila prisutna kao trend i „dodatak“ look-u  ali trend je malo izmijenjen: muška brada je puna, uredna i savršeno pristaje uz stil i frizuru, brada je veliki trend 2015.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Drugi trend su frizure koje su naglašeno stilizirane uz pomoć inovativnih gelova, pasta i gumiranih voskova specijalno dizajniranih baš za muškarce. Frizura može biti potpuno razbarušena ili zaglađena prema iza, naglašavajući muževan izgled.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Sljedeći trend je razdjeljak koji svakoj frizuri daje dašak retra. Razdjeljak običnu frizuru može učiniti posve zanimljivom i novom a dubina razdjeljka ovisi o stilu koji želite postići. Veći razdjeljak i zalizana frizura podsjećaju na zlatno doba Hollywooda dok suptilniji razdjeljak ima moderan prizvuk. Varijanta frizure s razdjeljkom je i popularna „pompa“ čije su glavne karakteristike veliki volumen u prednjem dijelu dok je drugi dio odvojen razdjeljkom sa strane zalizan.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Novi trend su i šiške, iako je frizura kratka šiške mogu biti dulje te omogućuju transformaciju frizure. Šiške će poslužiti za prikrivanje čela, za zaglađeni izgled ili pak razbarušen i ležeran izgled.

Glavna karakteristika trenda je moć transformacije koja u trenu osigurava stilu koji odaberete. Uz to, za iduću sezonu naglasak je na modnim dodacima za muškarce poput satova, naočala i slično, s kojima dodatno možete definirati svoj stil. Odaberite najbolji stil za sebe, nosite ga ponosno i zapečatite ga detaljima.

Frizure pogledajte u galeriji...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0