Beauty

Hit kremasti bronzer za osunčani look je lagan poput oblaka na koži i savršen za proljeće

Kao i kod mnogih drugih make up entuzijastica, tijekom posljednjih nekoliko mjeseci naša se kolekcija šminke preobrazila u kremaste verzije naših omiljenih proizvoda. Zahvaljujući brendovima kao što su Chanel i Charlotte TiIbury, kremasti proizvodi postali su popularniji no ikad i teško nam je uopće zamisliti vratiti se na puderaste formule koje, ne samo da ne pružaju sjaj našoj koži, nego ju dodatno matiraju - a to definitivno ne želimo! Kad se radi o dewy make upu Glossier je brend koji se nalazi u top 3 zahvaljujući proizvodima koje marljivo kreiraju njihovi stručnjaci kako bismo mi mogle imati najljepše make up lookove. Stoga, kad smo čuli da je stigao Glossier Cloud Paint Bronzer, odmah smo znale da će to postati proizvod kojeg će se svi htjeti dočepati.

Možda vas zanima Ovo prozirno rumenilo izazvalo je reakcije oduševljenja u beauty svijetu - o čemu je riječ? Rubrika Beauty Beauty

Ako voliš originalno Glossier Cloud Paint rumenilo, zasigurno će ti se svidjeti bronzer verzija. Prozirna, prirodna, ali ipak laskava formula leži na koži poput oblaka te pruža savršenu dozu sjaja kako bi ona zablistala. Za razliku od uobičajenog bronzera u prahu, kremasti bronzeri izvrsni su u sinergiji s kožom, a Cloud Paint bronzer možeš nabaviti ovdje po cijeni od 29 eura (ako ti je prva narudžba, dobit ćeš i popust).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Zašto je kremasti bronzer odličan izbor? 

Ako primjećuješ da tvoj bronzer u prahu izgleda poput krede ili ti je koža prirodno suha i dehidrirana, kremasta formula je definitivno pravi odabir. Glossier se fokusira na to da ima formule koje će omogućiti kreiranje izgleda prirodno ljepšeg tena. Njihov novi bronzer dostupan je u pet nijansi koje su dizajnirane tako da koži pruže dodatnu dimenziju, kao i prirodni, osunčani sjaj. Glossier kolekcija bronzera inspirirana je zalascima sunca, takozvanim “zlatnim satom”, i toliko je prirodna te jednostavna za nošenje i nanošenje da joj rijetko tko može odoljeti. Kolagen i blurring pigmenti u prahu pružaju efekt mekog fokusa koji neće naglasiti teksturu kože, kao ni pore. Samo će kreirati zlatni sjaj koji traje cijeli dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Možda vas zanima Ovaj luksuzni puder jedan je od najboljih na svijetu, slažu se stručnjaci i brojne korisnice Rubrika Beauty Beauty

Koji su dojmovi korisnika?

Svi oni koji su isprobali Cloud Paint Blush, polagali su velike nade u bronzer i impresionirani su. Lagana tekstura gela oponaša formulu rumenila bez dodanog shimmera ili šljokica - što je definitivno veliki bonus. Look koji se s njim može kreirati jako je prirodan, a ako ipak poželimo upečatljiviju boju, bronzer se može s lakoćom nadograditi. Brojni korisnici oduševljeni su time što je ovaj proizvod iznimno prilagodljiv.

Pronalazak savršene nijanse bronzera može biti težak, ali važno je usredotočiti se na podtonove koje tražimo. Ako želimo osunčani look, onda je potrebno birati toplije, narančastije tonove. Međutim, ako želimo konturirati svoje lice te stvoriti dubinu i sjene, hladniji tonovi bronzera sa sivkastijim podtonovima će nam bolje odgovarati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Možda vas zanima Može li se korektor koristiti umjesto pudera? Ovo su zamke koje treba izbjegavati Rubrika Beauty Beauty

Za najbolje rezultate nanesi Cloud Paint prstima

Nježno istisni sićušnu točku proizvoda na prst. Zatim preslikaj točku na jagodice i čelo, uz rub kose. Utapkaj sav višak proizvoda na vrh nosa za prirodno definiran, osunčan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Ako odlučiš miješati više od jednog Cloud Paint Bronzera, za kreiranje vlastite nijanse, pokušaj ih prvo izmiksati na nadlanici, a potom mješavinu nanesi na lice. U svakom slučaju, ovaj se proizvod prekrasno stapa s kožom i ne kreira osjećaj težine na licu. Rezultat je prirodan i iznimno blistav, savršen za nadolazeće proljeće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glossier (@glossier)

Možda vas zanima Više od 30.000 kupaca Amazona koristi ovu micelarnu vodu, a vole ju i zvijezde Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @rachelshea_

Komentari 0