Beauty

hej ORGANIC, novi brand organskih proizvoda za njegu lica stigao je u dm

  • Novi organski brand za njegu lica hej ORGANIC odnedavno je na policama dm-a
  • U ponudi je ukupno 13 proizvoda: serumi, hranjivi tonivi, enzemski pilinzi, kreme, micelarne vode, pjene za čišćenje, gelovi za umivanje... a podijeljeni su u tri linije, za tri tipa kože
  • Cijene ove organske kozmetike su više nego prihvatljive i kreću se u rasponu od 6 do 15 eura

hej ORGANIC je 100 posto certificirana, organska i veganska kozmetika namijenjena njezi lica, bez parafina, parabena, silikona, parfema, mineralnih ulja, sintetičkih bojila, a kupiti je možemo u lancu dm trgovina.

Naša koža zaslužuje samo najbolje, a vrlo učinkoviti sastojciu ovim proizvodima daju 100% prirodnu alternativu za rutinu njege kože. hej ORGANIC proizvodi pružaju bolji osjećaj na koži naglašavajući pritom prirodnu ljepotu, a kako bi zadovoljili zahtjeve svih tipova kože u ponudi su tri linije proizvoda.

Cactus linija je "svestrana" odnosno namijenjena njezi svih tipova kože. Organsko ulje sjemenki i hidrolat opuncije podržavaju regeneraciju stanica i održavaju mladenački izgled kože. Opuncija ne samo da ima izvrsna svojstva za njegu kože, već je i vrlo održiva. Raste u najtežim uvjetima i treba malo vode. Na taj način možemo kombinirati naš cilj optimalne prirodne njege kože s visokim stupnjem održivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hej organic (@hejorganic.hr)

Naked linija namijenjena je masnoj i mješovitoj koži sklonoj nečistoćama, mrljama i prekomjernoj proizvodnji sebuma. Linija za njegu bez parfema koja impresionira svojim visoko učinkovitim i 100% prirodnim aktivnim sastojcima. Sadrž i azelainsku kiselinu, bacuchiol, ekstrakt marelice i cink. Pomaže u postizanju blistavog i ujednačenog tena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hej organic (@hejorganic.hr)

Proizvodi koje obuhvaća Sensitive linija su posebno kreirani za suhu i osjetljivu kožu. Ovaj tip kože zahtijeva intenzivnu zaštitu od utjecaja okoline i treba posebnu njegu. Izrazito lagana tekstura i blagi sastojci kao što su ekstrakt zobi i kamilice, ulje konoplje i parfem bez alergena, osiguravaju umirenje osjetljive kože, a s druge strane potiču razvoj prirodne zaštitne barijere. Linija sensitive certificirana je i kao klimatski neutralna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hej organic (@hejorganic.hr)

Photo: Instagram @heyorganic.hr

Komentari 0