Beauty

Hair i make up inspiracija za ludi noćni izlazak

Možete se našminkati i zatvorenih očiju, koliko ste puta ponovili tu istu crtu tušem, boju ruža, sjenila... Vrijeme je da isprobate novi look!

Vikend je idealno vrijeme da isprobate neki potpuno novi look, usudite se nositi kosu na način na koji niste nikada prije, a oduvijek ste htjele ili se našminkajte potpuno drugačije no inače - pojačajte mae up, isprobajte druge boje, dodajte malo više sjaja... A kako se kao i uvijek ne biste u posljednji tren odlučili za provjereni look, donosimo vam odlične ideje za vašu vikend šminku i frizuru po uzoru na predivne slavne dame...

Kendall Jenner

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Idealan miks viktorijanskog romantičnog looka i duha modernog vremena, sa spontanim pramenovima koji savršeno uokviruju lice, niskim, opuštenim repom i highlighterom na pravim mjestima.

Rosie Huntington-Whiteley

 | Autor: Getty Images Getty Images

Rosie je uskladila make up s odjećom u nijansama nježne magente, a lagano naneseni ruž i minimalizam podarili su joj glamurozan te istovremno ležeran look.

Lily Aldridge

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus Šljokice su vikendom uvijek dobrodošle, a pogotovo kad vidimo ovaj odlični look Lily Aldridge. Umočite pret u šljokice i namažite ih po kapcima te se ne brinite previše o tehnici, jer ćete u svakom slučaju izgledati sjajno!

January Jones

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Mat crvene usne, "smokey eyes", kosa prebačena na jednu stranu... Make up devedesetih se vratio i idealan je za zavodljive noćne izlaske.

Ariana Grande

 | Autor: Getty Images Getty Images

Želite li se vratiti još malo unatrag, isprobajte look Ariane Grande s visokim repom i šiškama, a dodatnu čar osamdesetih dati ćete napravite li peglom za kosu sitne valove. Uz ovako efektnu frizuru, dovoljan će biti i nude, minimalni make up.

Jessica Alba

 | Autor: Getty Images Getty Images

Frizura u stilu Bridget Bardot s puštenom kosom djelomično zakačenom u kopču, natapiranim gornjim dijelom i pramenovima koji miluju lice, uvijek će vam podariti dozu glamura. Dodate li svemu zagasiti make up i tamniju nijansu ruža, izgledat ćete poput prave hollywoodske dive.

Cara Delevingne

 | Autor: Getty Images Getty Images Za potpuni glamur kopirajte look Care Delevingne. Napravite lagane valove u kosi u stilu dvadesetih godina, obojite usne u mat jarko crvenu te sve začinite blještavim "smokey eyes-om" s mnoštvom šljokica i spremni ste za crveni tepih.

 

 

Photo: Getty Images

Komentari 0