Beauty

H&M je lansirao nove makeup proizvode! Highlighteri, ruževi i bronzeri - sve ih želimo

H&M je predstavio uzbudljivu novu kolekciju makeup proizvoda koji će postati naša nova opsesija. Ova kolekcija, koja se može pohvaliti svime, od zadivljujućih highlightera do visokoučinkovitih maskara, dugotrajnih tekućih ruževa i primamljivih bronzera, namijenjena je širokom spektru ljubitelja šminke. Ono što ovu kolekciju ističe nije samo raznolikost proizvoda u ponudi, već i njihova visoka kvaliteta koja nam je dostupna po pristupačnim cijenama. Svaki proizvod u ovoj kolekciji je veganski, što je dodatni bonus.

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M

Otkrij što se sve nalazi u novoj kolekciji H&M makeup proizvoda

Bez obzira na to jesi li početnica ili profesionalka, ovi novi proizvodi osmišljeni su kako bi poboljšali tvoj svakodnevni makeup look i potaknuli te na eksperimentiranje s novim trendovima. U nastavku donosimo detalje o novim dodacima H&M Beauty kozmetičkom asortimanu proizvoda.

Lengthening mascara

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (9,99 €)

Dosegni nove visine s ovom savršenom maskarom koja zahvaljujući suženoj silikonskoj četkici razdvaja i definira dok produljuje tvoje trepavice kao niti jedna prije. Ovaj proizvod je dermatološki ispitan i veganski.

Highlighter stick for cheeks, lips and eyes

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (9,99 €)

Bez napora dodaj dašak sjaja na svoje obraze, usne ili kapke s pomoću ovog sticka koji je iznimno jednostavan za korištenje. Jednostavno nanesi highlighter na kožu i vršcima prstiju ili kistom ga izblendaj. Možeš upotrijebiti malu količinu ove meke, baršunaste formule za suptilnu dozu boje ili ju možeš nadograditi za hrabriji makeup look. Formula ovog sticka je veganska, a dolazi u 4 boje - Pearl Glow, Rose Glow, Beach Glow i Peachy Glow.

Curling mascara

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (9,99 €)

Za izgled podignutih i uvinutih trepavica, ne moraš tražiti dalje! Zahvaljujući zakrivljenoj silikonskoj četkici i bogatoj formuli, ova maskara lovi i uvija svaku trepavicu od korijena do vrha. I njezina formula je veganska.

Liquid matte lipstick

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (9,99 €)

Za najsamopouzdaniji makeup look, H&M je kreirao Mad For Matte tekući ruž za usne. Njegova visoko pigmentirana, hrabra boja nanosi se bez napora, ostavljajući tvoje usne sa zadivljujućim, baršunastim mat završetkom. Formula tekućeg ruža je veganska, a dolazi u 10 različitih boja -  od koraljne, preko crvene, do upečatljivih boja trešnje.

Pressed powder highlighter

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (9,99 €)

H&M highlighter u kamenu, prepun je ultrafinih čestica koje reflektiraju svjetlost kako bi našoj koži pružio savršeni sjaj. Uz to, formuliran je s hidratizirajućom hijaluronskom kiselinom i formula je veganska. Dolazi u četiri nijanse - Glass Slipper, Beam Me Up, Gilded i Trophy.

Pressed powder bronzer

 | Autor: H&M H&M Foto: H&M (10,99 €)

Bronzer u kamenu iz nove H&M Beauty kolekcije formuliran je s bogatim pigmentima u boji i teksturom koja se lako blenda te dodaje toplinu našoj koži. Njegova formula uključuje i njegujući vitamin E i uz to je veganska. Stiže u Light, Medium i Deep nijansama, a svaka on njih ima mat i shimmer verziju među kojima možeš birati.

Nekoliko make up lookova kreiranih ovim proizvodima

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M Beauty (@hmbeauty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M Beauty (@hmbeauty)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M Beauty (@hmbeauty)

 

Photo: Instagram @vikyrader

Komentari 0