Beauty

Guza poput supermodela: Vježbe za oblikovanje koje možete raditi kod kuće

Ponovite ovih pet vježbi tri do četiri puta tjedno i do ljeta će vaša stražnjica i bedra izgledati fantastično

Ljeto je iza ugla, a vi još uvijek samo maštate o savršenom bikini tijelu kojeg ćete pokazati na plaži? Krajnje je vrijeme da nešto u vezi toga i poduzmete, a tko bi vas mogao bolje nagovoriti od osobe koja od svog tijela živi. Victoria's Secret anđelica Cami Morrone u narednih pet gifova demonstrirati će vam vježbe za oblikovanje stražnjice i bedara, koje možete raditi i u udobnosti vlastitog doma. Radite ih tri do četiri puta tjedno i do ljeta ćete izgledati fantastično!

Čučnjevi s raskorakom

Card

Desnu nogu podignite na klupicu iza sebe, a lijevom zakoračite naprijed. Čučnite i desnom rukom dodirnite lijevu nogu, zatim se polagano podignite gore. Prsa neka vam budu otvorena, leđa ravna i pobrinite se da vaše lijevo koljeno, pri čučnju, ne prelazi preko lijevog stopala. Ponovite 12 do 20 puta, zatim promijenite stranu.

Trokutasti udarci za stražnjicu

Card

Položite desno koljeno i oba dlana na klupicu. Lijevu nogu prebacite preko desne i lagano prstima dotaknite pod. Isprižite nogu i prste i lagano ju podižite prema gore dok ne osjetite istezanje, istovremeno stežući stražnjicu, Zatim spustite nogu u lijevu stranu dok ne dotaknete pod. Lijeva noga trebala bi se pomicati tako da tvori oblik trokuta. Ponovite pokret 12 do 20 puta, zatim prijeđite na drugu nogu.

Iskorak s bučicama

Card

Uzmite u svaku ruku bučice težine od 1 do 5 kilograma i stanite uspravno s nogama razmaknutim u širini ramena. Desnom nogom iskoračite unatrag i u lijevu stranu, a istom rukom dotaknite suprotnu nogu. Pauzirajte dok ste dolje, zatim se lagano vratite u početni položaj i napravite isti pokret s lijevom nogom i rukom. Ponovite 12 do 20 puta na svakoj strani.

Bočno podizanje noge

Card

Spustite se na pod i položite dlanove ravno ispod ramena, a koljena ispod kukova. Ispružite nožne prste i podignite lijevu nogu u stranu, do ravnine kukova, održavajući koljeno pod kutom od 90 stupnjeva. Zadržite nogu u zraku nekoliko trenutaka, stiskajući mišiće stražnjice, zatim ju spustite natrag na pod i prijeđite na desnu nogu. Ponovite 12 do 20 puta sa svakom nogom.

Baletno podizanje noge

Card

Stanite uspravno s nogama čvrsto na podu ili na Bosu loptu, ako želite veći izazov. Stegnite trbušne mišiće i podignite lijevo koljeno prema prsima, a desnu nogu lagano savijte u koljenu. Zatim ispružite lijevu nogu iza sebe, podignite obje ruke prema naprijed, tako da tvorite oblik slova T. Ponovite pokret 12 do 20 puta, zatim promijenite nogu.

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0