Beauty

Glasuj u našem Value4Money beauty natječaju i možda baš ti osvojiš predobar Kiko Milano beauty paket!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Danas te nagrađujemo sa fenomenalnim beauty paketom
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas ćemo te nagraditi s KIKO Milano beauty paketom. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

KIKO Milano, GOSSAMER EMOTION creamy lipstick

Tko ne želi njegovane, senzualne i pune usnice? Da, svi, ali možda trebamo malo pomoći sa strane, i ne mislimo nužno na fillere. Ima i ruževa koji mogu pomoći da se postigne ovaj efekt, a baš takav je GOSSAMER EMOTION creamy lipstick. Kremasti ruž natural roza nijanse pruža sjajni završni sloj. Formula sadrži ekstrakte orhideje i sfere hijaluronskog punjenja. Glatka tekstura ruža lako klizi, a usne ostaju svilenkasto mekane. Karakteristika ovog KIKO Milano ruža je jedinstveni gumb na vrhu kapice. Usne su pune i senzualne.

 | Autor:

KIKO MIlano, New MAXI MOD maskara

Tako mala četkica, a tako velik efekt! Intenzivno crna maskara koja pruža 200 posto više volumena postojana je čak 10 sati. U istraživanju, 95 posto ispitanica je potvrdilo da četkica omogućava iznimnu preciznost nanošenja te da su trepavice potpuno prekrivene od korijena do vrha. Čak 90 posto ispitanica potvrdilo je kako maskara obavija čak i najkraće trepavice te da mini četkica pruža maksimalan volumen. Maskara je obogaćena njegujućim arganovim uljem.

 | Autor:

Sviđa ti se paket? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovaj poklon paket. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0