Beauty

Glasuj na našem Value4Money natječaju i osvoji odličan set za oralnu njegu!

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Svi volimo zdrave i bijele zube tako da za tebe imamo odličan proizvod za oralnu njegu
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas dvije sretnice imaju priliku osvojiti Xwhite​​ ​​​​​poklon paket. Pitaš se kako? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj beauty paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Xwhite® ADVANCED WHITENING, profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi

Profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi namijenjene su svima koji ne žele izbjeljivati zube vodikovim peroksidom ili se boje izbjeljivanja zubi. Patentirani sastojci PAP + P3 Technology® daju rezultate izbjeljivanja jednake 6% vodikovom peroksidu. To ih čini jedinim proizvodom na tržištu koji može izbijeliti zube bez da sadrži vodikov peroksid u svojoj formulaciji. Kada se apliciraju na zube, trakice se u dodiru sa slinom rastapaju i pretvaraju u aktivni gel, koji samim time izbjeljuje ne samo površinu zuba, već i međuzubne prostore. Trakice se nanose 14 dana zaredom, jednom dnevno po 40 minuta (dva puta zaredom). Trakice djeluju odmah na način da počinju uklanjati najčešće mrlje poput kave, voćnih sokova i crnog vina.

 | Autor:

Xwhite PRO Dental Floss Sensitive, profesionalni zubni konac

Xwhite PRO Dental Floss Sensitive profesionalni zubni konac napravljen je da pomogne u smanjenju krvarenja desni i uklanjanju interdentalnog plaka. Za razliku od većine zubnih konaca na tržištu koji su izrađeni od najlona i imaju tendenciju biti pregrubi prema zubnom mesu, Xwhite® PRO zubni konac je dizajniran s posebnom pažnjom, od materijala koji su nježni prema zubnoj caklini i desnima. Konac je obložen biljnim voskom koji pomaže da konac lako sklizne među zube i učinkovito očisti teško dostupna mjesta, dok ricinusovo ulje djeluje antibakterijski i antivirusno i tako pomaže u očuvanju zdrave oralne higijene. Konac se širi mehaničkim trenjem i stoga se s lakoćom prilagođava međuzubnim prostorima. Riječ je o patentiranoj tehnologiji koju je osmislio tim znanstvenika i stomatologa koja ima puno bolji učinak od ostalih zubnih konaca na tržištu. Konac sadrži 25 m konca dovoljno za više od 55 korištenja. Konac ne puca i mogu ga koristiti osobe s aparatićem za zube. Clean, 100% veganski i cruelty free proizvod.

 | Autor:

Sviđaju ti se proizvodi? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovu super nagradu. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0