Beauty
Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! 1/27 Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington! Od danas su dostupni OPI lakovi za nokte kolekcije Washington!

Gdje možete nalakirati nokte OPI lakovima iz kolekcije Washington

Nova kolekcija lakova Opi Washington DC nosi naziv po glumici Kerry Washington, a u divne nijanse odmah ćete se zaljubiti

Na predstavljanju najnovije kolekcije OPI lakova za jesen/zimu 2016. bio je i zagrebački salon Manos. Zvijezda serije Scandal i filma Ray, Kerry Washington i sama je sudjelovala u dizajniranju 15 raskošnih nijansi te dodatne tri nijanse limited edition lakova kojma je uz boju birala i ime.

 | Autor: arhiva arhiva

Nove se nijanse odlikuju kremastim teksturama ali još važnije, i novom formulom, koje se suši brže no ikad! Za ljubitelje postojanih rezultata, svih 15 nijansi dostupno je i u Gelcolor varijanti trajnog laka koji se suši trenutno, neposredno nakon Manos manikure ili pedikure.

Kolekcija Washington DC, svoju premijeru ugledat će u Manosu baš danas, 15. rujna, pa na vrijeme rezervirajte termine za vaše omiljene rituale njege jer neke od ovih tonova naprosto morate prve isprobati!

 | Autor: arhiva arhiva Nijansa CIA-Color Is Awsome je grimizna boja u čijoj se dubini miješa plava i zelena. Već sad nam je omiljena, ta izrazito zanimljiva i vrlo tražena nijansa.

Freedom of Peach je slatka narančasta nijansa, pomalo zagasita te ne previše izražajna. Idealna za jesensko prijelazno vrijeme.

Inside the ISABELLEtway je prva od tri limitiranih nijansi by Kerry Wahington. Boja koja iščekuje jesen, zagasita i topla smeđe-narančasta nijansa.

Kerry Blossom je predivna duboka ljubičasto purpurna nijansa, druga u nizu limitiranih lakova. Već znamo da će zbog ove idealne kombinacije pigmenata, postati bestseller. Zbog limitiranog broja ove nijanse, osigurat ćemo dovoljne zalihe za sve trensdetterice.

 | Autor: arhiva arhiva "Liv" in the Grey je idealna nijansa noktiju za jesen i zimu.

Madam President vesela i živahna crvena nijansa koja mrvicom roze u sebi stvara posebnu toplinu boje.

Never a Dulles Moment je vedra žuta nijansa koja će osvježiti svaki tmurni trenutak.

Opi by Poular Vote je tamnija roza nijansa koja će se svidjeti većini klijenata te koja se vrlo lako kombinira uz odjeću i druge boje.

Pale to the Chief je neutralna bež nijansa koja potpuno prekriva površinu nokta.

 | Autor: arhiva arhiva

Shh...Its Top Secret je najtamnija boja u kolekciji. Tamno smeđa nijansa koja nanošenjem dva sloja postaje gotovo crna. Squeaker of The House je svijetlije smeđi zemljani ton sa daškom tople ljubičaste. Neodređena boja koja se vrlo lako kombinira uz svaki styling.

Stay of The Lawn je grimizno zelena boja koja nanošenjem dva sloja postiže predivnu dubinu grimizno zelene te samim time ostavlja poseban dojam.

Suzi-The First Lady of Nails je zelenkasti ton boje sa primjesom maslinaste nijanse.

We The Female je tamna crvena nijansa koja idealno odgovara uz svaki ton kože ruku. Prekrasna topla, tamnije crvena nijansa odgovarat će većini.

Yank my Doodle je zagasito narančasta nijansa koja odlično pristaje uz sve jesenske tonove. V

aš je zadatak odabrati omiljenu i uživati u novim neistraženim tonovima Washngton DC kolekcije cijele jeseni!

Photo: arhiva

Komentari 0