Beauty

Garantiramo da ćeš uz ova 4 savjeta privući više pogleda i osjećati se odlično

Zašto je za privlačnost jako važno samopouzdanje te osjećaj koji netko ima u sebi? Dobar osjećaj je često uvjetovan fizičkim izgledom a za njega je važno napraviti neke jednostavne poteze

Kreni s redovitim vježbanjem 

Ako si mislila da će proći bez ovog savjeta, moramo te razočarati jer on je prvi na našoj listi. Vježbanje je stara, funkcionalna, terapeutska metoda koja ti neće donijeti samo izdefinirane ekstremitete, već i dobar osjećaj koji najviše utječe na samopouzdanje. Vježbanje ne mora biti noćna mora. Za početak pronađi fizičku aktivnost u kojoj uživaš. Sve dok si u pokretu, nije važno radi li se o plesu, zumbi, trčanju ili o kratkim intervalnim treninzima. Uskoro će se početi lučiti endorfin, a u tom stanju će ti valjanje na kauču uz daljinski izgledati kao prizor iz neke stare epizode "Dinastije".

via GIPHY

Brini o svojoj kosi

Živimo u vremenu usijanih glava i to se na žalost prvo primijeti na našoj kosi. Vezanje, peglanje, figaro, hauba, feniranje imaju jedan zajednički rezultat - slabu kosu sklonu pucanju. Takvoj kosi je osim redovnog šišanja potrebno i osvježenje u obliku L'Oreal Elseve Arginine Resist linije. Ovaj šampon i regenerator sadrže dobro poznate sastojke arginin i derivat proteina kao i novi B3 vitamin, dok maska pored arginina i derivata proteina sadrži i novi biotin. Kosa može i mora bit jedan od razloga zbog kojih se dobro osjećaš. Nijedan make up ti neće pružiti osjećaj kao kada samopouzdano šećeš gradom sa zdravom, jakom i lepršavom kosom. Ako nam ne vjeruješ, isprobaj!

 | Autor: L'Oréal L'Oréal

Motiviraj se 

Stresna svakodnevica nam često zamuti sliku cilja na horizontu. Uz svakodnevni posao, stres i loše vijesti ponekad je teško ostati motiviran i uživati u životu. Istraživanja su pokazala da je na jednu lošu vijest potrebno čuti pet pozitivnih kako bismo se i dalje dobro osjećali i bili motivirani za daljnje planove. Hvala Bogu što su neki prije nas utabali put i objasnili kako da to učinimo. Internet je prepun inspirirajućih videa, audio knjiga i motivacijskih govornika koji će nam otkriti kako da se prestanemo praćakati u samosažaljenju i preuzmemo kontrolu nad svojim životom.

Priušti si nešto što zaista želiš 

Moda je veliki saveznik u dobrom osjećaju. Ne kažemo da trebaš uzeti torbicu na kredit od 7 godina, ali pametno investiranje u nešto što je zaista kvalitetno i što ti se neopisivo sviđa nije glupo potrošen novac. Novi kaput od kašmira bezvremenskog kroja grijat će te nekoliko sezona, ali osjećaj sreće ne moraju ti donijeti samo "opipljive" stvari. Povremeni odlazak na putovanje je također dobar način da ojačaš samopouzdanje i proširiš vidike. Ne mora to nužno biti odlazak na drugi kontinent ili tropske krajeve. Jednodnevni izlet u Graz, Budimpeštu ili Ljubljanu brzinski će te izvući iz zone komfora. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0