Beauty

Frizura koju ove jeseni morate ukrasti od Beyonce

Polupodignuta kosa odgovara svakom tipu frizura te je odlična alternativa punđi u danima kada ne stignete oprati kosu...

Beyonce ima novu omiljnu frizuru, a izgleda da je pronašla savršeno rješenje za one dane kada jednostavno ne znate što biste s kosom. Polupodignuta i poluraspuštena kosa definitino bi mogla postati novi jesenski trend, a donosi najbolje od oba stila - otkriva lice, a vaša kosa i dalje može zablistati u svoj svojoj raskoši. Najbolje od svega je i što ova frizura odlično izgleda na kovrčavoj, ali i na ravnoj kosi, kratkoj ili dugačkoj, čistoj ili prljavoj. A treba li vam inspiracije, Beyonce je tu za vas s nekoliko različitih i novih varijanti ovog stila iz devedesetih.

Raščešljani valovi

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Za rock'n'roll izdanje u vintage majici i kožnatoj suknji, Beyonce je svojoj kosi podarila dodatni volumen i pomalo neurednu teksturu. Ovakav look najlakše ćete postići ako već imate valovitu kosu, tako da kovrče pročešljate okruglom četkom te ih zatim posprejate lakom za kosu. Gornji dio kose zaližite uz glavu i zakačite kopčom ili zavežite gumicom.

Volumen na kvadrat

 

 

#Beyonce arriving at her Soul Train-themed birthday party last night

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Još jedan look koji će posebno razveseliti kovrčave djevojke. Cilj je stvoriti takozvani "ananas efekt", a to ćete postići tako da gornji dio kose zavežete visoko na glavi i napravite 'palmicu', kakvu ste nosili u djetinjstvu. Ako nemate kovrčavu kosu, poslužite se uvijačem i izaberite najtanji nastavak ili ju nakovrčajte tankim viklerima.

Poslovno sprijeda, 'statement' straga

 

 

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Pjevačica obožava ukrašavati kosu sitnim pletenicama, a ovdje je isplela po jednu tanku riblju kost sa svake strane glave i spojila ih u zajedničku odostraga. I dok sprijeda njena kosa izgleda uglađeno i elegantno, pletenice i lagani valovi straga frizuri daju razigranu notu i hippie look.

Ravna elegancija

 

 

📸 #USOpen today 🎾🎾 😍

A photo posted by Beyoncé (@beylite) on

Pomalo sportski look bio je idealan za teniski meč na US Openu, a ovoko zalizana i ravna kosa odiše elegancijom, ali i seksepilom, te je idealna, jednostavna frizura za svaki dan.

Photo: Wenn

Komentari 0