Beauty

Frizura kao iz salona! Iz udobnosti vlastitog doma to više nije nemoguća misija!

Nova revolucionarna tehnologija Remington Proluxe You linije proizvoda omogućuje frizuru kao iz salona uz minimalno oštećivanje kose i personalizirani pristup

Samostalno stiliziranje kose ne mora uništiti kosu

Svi smo se do sada imali priliku susresti s neposlušnom kosom, ispucalim vrhovima i beživotnom frizurom. U tom začaranom krugu, posežemo za brzim rješenjima i često je još više oštećujemo. Neposlušna, suha kosa ponekad nas natjera da posegnemo za neefikasnim rješenjima i samo dodatno oštetimo svoju kosu. Ali, revolucionarna tehnologija koja nam dolazi iz Remingtona omogućuje personalizirani pristup svakoj kosi uz minimalna oštećenja i bez nepotrebnog, prekomjernog zagrijavanja kose. Tako postižemo rezultate kao iz salona, a i sve iz udobnosti vlastitog doma.

Remington PROluxe You linija proizvoda donosi tehnologiju koja kućno stiliziranje kose čini jednostavnijim i zdravijim nego ikada

Remington PROluxe You® asortiman proizvoda za oblikovanje kose, koji uključuje sušilo za kosu, uređaj za ravnanje kose, styler i rotirajuću četku, namijenjeni su svakoj specifičnoj kosi.
Njihova inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama naše kose. Korištenjem ovih proizvoda postižemo personalizirano stiliziranje koje našoj kosi omoguće postizanje željene frizure.

 | Autor: Remington Remington

Upoznajte proizvode za kosu koji prilagođavaju idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose

Za postizanje savršeno ravne, zaglađene kose, Style Adapt Proluxe You Adaptive uređaj za ravnanje postaje „pametniji“ svakom upotrebom. To znači da se uređaj brine da kosa dosegne idealnu temperaturu za oblikovanje od 185 °C tijekom samog postupka uređivanja.
Upoznaje tip kose i tehniku koja se koristi prilikom oblikovanja te se toplina grijaćih ploča prilagođava na idealnu temperaturu za oblikovanje naše kose, a podaci se pohranjuju. Uz to, Diamond Advanced keramički premaz za ravnomjeran prijenos topline i ultra glatki stil osigurava onaj završni sjaj kose kojem svi težimo.

Isprobali smo proizvod s kojim smo napravili kovrče koje su trajale cijeli dan

Za savršene kovrče isprobali smo  PROluxe You™ Adaptive Styler. Njegova inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu prema potrebama svake specifične kose – pa je moguće postići cjelodnevne kovrče profesionalne kvalitete s maksimalnom zaštitom kose. Upoznaje tehniku stiliziranje, pohranjuje je te tijekom svakog idućeg stiliziranja nudi personaliziran pristup i rezultat.

 | Autor: Remington Remington

Svi koji smo isprobali ove proizvode, imamo različite tipove kose, od ravne i tanke do bujne s kovrčama. Uređaj je ispunio naša očekivanja jer je svakoj kosi prilagodio temperaturu, način rada i dao nam zaista vrhunske rezultate.

Glamurozna, volumizirana kose bez posjete frizeru? Više nije nemoguće!

Težimo imati „veliku“ volumiziranu kosu. To je ujedno i frizura koja je u 2022. godini doživjela veliki „come back“, pa ne čudi da je ona i tiha patnja mnogih žena. Često mislimo da ju je nemoguće postići kod kuće, no s  PROluxe You™ Adaptive grijanom četkom to se mijenja. Njezina inteligentna StyleAdapt™ tehnologija spoznaje, prilagođava i personalizira toplinu rada prema jedinstvenim potrebama svake kose, čime pomaže u kreiranju voluminozne i lepršave frizure profesionalne kvalitete koja će trajati cijeli dan.

S obzirom da se lagano približavamo slavlju u najdužoj noći u godini, ovo je idealno vrijeme da zasjamo uz bujnu i glamuroznu frizuru.

Sve Remington proizvode možete pronaći u Elipsu, a sve dodatne informacije o proizvodima na službenom Remington webu.

* Do 31.12.2022. svi Remington PROluxe You proizvodi u Elipsu su na popustu od -25%.

Photo: Unsplash / Element5 Digital