Beauty

Frizeri otkrivaju jednu jedinu frizuru s kojom ćeš dobiti peticu u baš svakoj prilici

  • Hm, frizura koja je uvijek prikladna, svejedno kada, gdje i za koju prigodu? Zvuči poput nemoguće misije, ali postoji
  • Ova multifunkcionalna frizura proći će i na vjenčanju, i na kavi s frendicama, i na poslu, i navečer vani... tvrdi Redkenov stilist Marco Arena
  • Najbolje od najboljega je što je možeš i sama napraviti, ne moraš frizeru

Kako bi bilo lijepo da si ne moramo razbijati glavu koju frizuru ćemo nositi za koju prigodu… Za vjenčanje, večeru s kolegama, rođendansku zabavu i,i,i… Ali, imamo dobre vijesti: odsad to više doista ne moramo! Naime, postoji jedna frizura koja jednostavno odgovara svakoj prigodi. Barem tako kaže spomenuti stilist…

Možda vas zanima Ako ovo jedeš svakodnevno tvoje će lice biti besprijekorno Rubrika Beauty Beauty

Svršena frizura za svaku prigodu 

Dakle, ta famozna frizura je neuredna punđa. Ona jednostavno uvijek funkcionira. Svejedno jesi li na rock-festivalu ili u crkvi na misi – labava punđa je TA frizura koju možeš nositi kad nemaš vremena ili ideje za drugu.

Što je napravljena na višem mjestu na glavi, djeluje više cool i ležerno. „Ako je punđa na gornjem dijelu zatiljka, elegantnija je. Ako je imaš skroz dolje (gotovo na vratu), onda neka bude u boho stilu“, objašnjava Marco. Za njega je punđa jednostavno klasik. Međutim, ako izvedba punđe čini veliku razliku, kako da je onda „točno“ napravimo?

Kako se radi labava punđa 

Stavi na kosu neki proizvod koji kosi daje volumen – kako se kosa ne bi ljepila uz glavu. Potom napravi labavu pletenicu na mjestu gdje treba biti punđa te je učvrsti gumicom. Vrhove lagano natapiraj grubim češljem, zavrti te učvrsti. 

Ono što kod Marca zvuči vrlo jednostavno, za početnika može biti jako teško. Važno je da kosi s pomoću nekog proizvoda daš više strukture. Tako će ti svaka punđa uspjeti dvostruko lakše. Ako želiš svojoj punđi dati još malo glamura, stavi na nju nekoliko špangica s biserima, dragim kamenjem i sl. Onda će cijeli look biti puno glamurozniji nego što zapravo jest. 

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0