Beauty

Fotkaj se s miss7 naslovnicom u Designer Outletu Croatia, sklopi #Pinkypromiss i osvoji vrijedan beauty paket!

Mjesec je podizanja svjesnosti o važnosti redovitih pregleda i samopregleda dojki s ciljem prevencije raka dojke. Samo nekoliko minuta koliko traje samopregled kod kuće može biti ključno za rano otkrivanje zloćudne bolesti i spašavanje života. Zato su portali missZdrava, miss7 i missMama u suradnji s Designer Outletom Croatia i ove godine pokrenuli nagrađivanu kampanju #Pinkypromiss, važnu javno-zdravstvenu kampanju koja za cilj ima educirati i podići svijest o važnosti prevencije raka dojke. 

Zahvaljujući kampanji #Pinkypromiss čak osam žena otkrilo je rak dojke u ranoj fazi i dobilo priliku za potpuno izlječenje. Spasiti živote, pa čak i ako to znači spasiti samo jedan život, misija nam je i ove godine. Designer Outlet Croatia podržao nas je u toj misiji, a ovog vikenda zajedno vas pozivamo da i sami podržite kampanju.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

U Designer Outletu Croatia u Zagrebu ovog vikenda, 08. i 09. listopada očekuje vas totalno Crazy Weekend s vrhunskom zabavom popraćenom genijalnim popustima do 70%. Osim što ćeš imati priliku kupovati po sniženim cijenama, na Crazy Weekendu očekuje te pregršt aktivnosti za cijelu obitelj, poput gaming cornera, adrenalinskog spektakla podizanja balona na vrući zrak, mogućnosti vožnje s poznatim licem iz svijeta Rallyja, radionica s izviđačima za najmlađe posjetitelje i beauty corner za besplatno uljepšavanje. 

Kako bi svi posjetitelji dobili nezaboravno make-up iskustvo, u beauty corneru koji se smjestio u prolazu između Hugo Boss i Ted Baker trgovine očekuju te 2 punkta za šminkanje na kojima je savršen make-up moguće dobiti od 13:00 do 17:00h u subotu i nedjelju.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Svrati u miss7 fotkaonu i podrži kampanju #Pinkypromiss

Dobila si sve potrebne beauty savjete, novi make-up look i pitaš se što dalje? U Designer Outletu Croatia nalazi se i miss7 kutak u kojem možeš podržati kampanju #Pinkypromiss i zajedno s frendicom, mamom, sestrom ili nekom drugom ženom u tvom životu potpisati #Pinkypromiss, odnosno obećanje da ćete započeti s redovitim samopregledima dojki, a mi vam obećajemo da ćemo vam redovito slati podsjetnike na e-mail adresu. Svakome tko potpiše #Pinkypromiss poklanjamo miss7 planer u koji može zapisati sve svoje obaveze, uključujući i važne datume kao što je datum odlaska na ultrazvuk dojki ili mamografiju. 

 | Autor:

Budi zvijezda miss7 naslovnice i osvoji vrijednu nagradu

Ali, to nije sve. U miss7 kutku pronaći ćeš i miss7 naslovnicu koja ima posebnu ulogu - pretvoriti te u zvijezdu na jedan dan! Uzmi za ruku frendicu, brata, ljubimca, mamu, baku ili poziraj sama s miss7 naslovnicom, a potom fotku objavi na Instagramu i tagiraj @miss7 i @designeroutletcroatia. I ne zaboravi u opisu slike dodati hešteg #Pinkypromiss2022 kako bismo tvoju sliku lakše pronašli i nagradili (tvoj IG profil mora biti javan/otključan). Tri najkreativnije fotke na Instagramu osvajaju bogati beauty paket iznenađenja!

 | Autor: miss7 miss7

I Designer Outlet Croatia je pripremio genijalne nagrade

Slikaj se s najluđom ekipom, tebi dragom osobom ili pak omiljenim influencerima poput Andree Trgovčević, Clo up, Lay Z, Eme Luketin, Ivane Pirizović i Elene Dizdar u miss7 fotkaoni i sudjeluj u nagradnom natječaju u kojem najkreativniji osvajaju 1.000 kn koje je moguće iskoristiti u našoj Fashion&Friends trgovini i 1.000 kn za opremanje stana u robnoj kući IKEA. Ostali sudionici koji će sudjelovati u nagradnom natječaju osvajaju brojne pakete koje su pripremili Aldo i L'ADRIA kozmetika. Sve detalje nagradnog natječaja potraži na Facebook stranici Designer Outlet Croatia.

Photo: Instagram @designeroutletcroatia

Komentari 0