Beauty 30. rujna 2020.

Far Away Rebel & Diva: Avon ima novi parfem za žene koje mijenjaju pravila

  • Avon je predstavio novi parfem
  • Nova Avon mirisna poslastica zove se Far Away Rebel & Diva EdP
  • Parfem oodražava ženstvenost, samopouzdanje i hrabrost žene

U skladu s pozicioniranjem Avona kao inovativnog, odvažnog i inkluzivnog brenda i globalnom kampanjom #WatchMeNow koja odražava današnji Avon, kompanija donosi potpuno novu mirisnu poslasticu Far Away Rebel & Diva EdP. Miris koji pomaže otkriti izvor vlastite snage, koji odražava ženstvenost, samopouzdanje i hrabrost žene, na čemu se temelji i novi brand image Avona.

 | Autor:

Možda vas zanima... "Pomiriši koliko sam seksi!“ – Što točno parfem govori o muškarcu koji ga nosi? Rubrika Life&style Life&style

Far Away Rebel & Diva EdP stvoren je za neustrašive žene koje svijetu mogu pokazati snagu svoje hrabrosti, snagu pretvaranja svojih snova u stvarnost i svoj nezaustavljiv duh. Miris je namijenjen ženama koje mijenjaju pravila i na najbolji način utjelovljuju slogan kampanje #gledajmeSADA: poziv drugima da obrate pažnju na tebe jer prihvaćaš svoju različitost, baš ono što jeste. Ovaj snažan efekt postiže se kombinacijom mirisnih kontrasta i kontradikcija, što rezultira parfemom zbog kojeg se svaka žena osjeća dovoljno snažnom da inspirira druge.

 | Autor:
Glavne note Far Away Rebel & Diva parfema su roza biber, magnolija i slana karamela. Rezultat kombinacije ovih ekskluzivnih akorda odvažan je dodatak mirisnoj Far Away obitelji, za hrabar i dugotrajan osjećaj nepokolebljivog samopouzdanja.

Avon Far Away Rebel & Diva EdP možeš pronaći u aktualnom Avon katalogu po cijeni 109,90 kn.

Možda vas zanima... 7 stvari po kojima ćeš prepoznati je li parfem originalan ili fejk Rubrika Beauty Beauty

 

Komentari 0