Beauty

Evo što su radili prije svjetske slave

Da je važno raditi ono što voliš shvatili su sada već poznati beauty vlogeri i vlogerice. Nisu pristali na kompromise pa danas rade posao iz snova

James Charles je prvi muškarac na naslovnici ženskog časopisa Cover Girl, ali dobro zna da put do tamo nije bio jednostavan. Samo godinu dana prije svjetske slave, pravio je frizure poznanicima iz kvarta. James je rekao kako je u tom periodu osjećao kreativnu blokadu. Nakon što je na Helloween stavio svoju fotku sa našminkanim licem, pozitivni komentari prijatelja dali su mu vjetar u leđa da nastavi i u kratkom roku prikupi 400 000 pratitelja na Instagramu. 

 | Autor: Instagram Instagram

Osobna biografija osnivačice Dulce Candy YouTube kanala je vrlo inspirirajuća. Kao dijete je iz Meksika imigrirala u SAD. Služila je vojsku u Iraku gdje je u uniformi provodila svoju svakodnevicu. Upravo je, baveći se muškim poslom shvatila koliko joj nedostaje šminkanje koje je kasnije pretvorila u životni poziv. Danas na svom kanalu ima preko 2 milijuna pretplatnika, napisala je knjigu "The sweet life" i surađuje sa poznatim svjetskim brendovima. 

 | Autor: Pinterest/AlbionFit Pinterest/AlbionFit

Teni Panosian je u svojim srednjoškolskim danima tražila način kako da pokaže svoj talent za šminkanje pa je bila dežurna vizažistica školskim navijačicama. Nakon što joj je dosadilo da je prijatelji zovu kako bi pitali koju maskaru kupiti, Teni je odlučila svoje savjete pretočiti na blog MissMaven.com. Blog se proširio na YouTube kanal i Instagram gdje slavna vlogerica redovito ažurira nove savjete. 

 | Autor: Instagram Instagram

Maryam Maquillage je odrasla u umjetničkoj obitelji koja je od nje očekivala da će krenuti istim stopama. Nakon što je ipak završila međunarodne odnose i radila u jednoj neprofitnoj Židovskoj organizaciji, Maryam je shvatila da to nije nešto što želi raditi cijeli život. Blog je otvorila kao hobby koji se na kraju pretvorio u unosan posao. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0