Beauty

Evelin Benković premijerno predstavila Smartbond!

Na proslavi 10.rođendana studija Evelin ekskluzivno predstavljena inovacija iz L’Oréal Professionnel-a.

Studio Evelin, jedan od najpoznatijih zagrebačkih frizerskih studija, ove godine slavi 10. godina postojanja. Vlasnica Evelin Benković razvoj salona pripisuje iskustvu, znanju te usvajanju noviteta i praćenju trendova. Evelin osobno je dio edukacijskog tima branda L'Oréal Professionnel, te je u toj ulozi imala prilike educirati frizere iz cijele Hrvatske. Uspješnu dugogodišnju suradnju sa Evelin, L'Oréal Professionel je nagradio ove godine odabravši je za glavnog ambasadora posljednje inovacije – linije Smartbond! Predstavljanje nove linije održano je u studiju Evelin na proslavi 10. godišnjice postojanja salona. Tom su se prilikom poznate hrvatske zvijezde našle u ulozi Smartbond modela, te su po prvi puta u javnosti pokazale rezultate novih Smart usluga. Za vrhunski izgled Jelene Perčin, Korane Gvozdić, Sandre Bagarić, Martine Tomčić, Vande Winter, Milane Vlaović i Vesne Tominac zaslužna je Đurđica Vorkapić koja je dive odjenula u svoje poznate Hippy Garden kreacije. Make up Sanje Agić dodatno je naglasio sjaj i ljepotu kose modela. Gosti su ovom prigodom uživali u poznatim vinima i proseccu Villa Sandi iz kuće Miva Vina. Inovativna tehnologija za senzacionalan rezultat 12 vrhunskih međunarodnih kolorista, 9 zemalja, 700 komparativnih testova, 18 mjeseci. Rezultat: novi Smartbond iz L’Oréal Professionnel-a! Profesionalni sustav za podržavanje potpune kreativnosti u bojanju kose.

 | Autor: arhiva arhiva

Smartbond jača i štiti kosu dajući joj sjaj, ujednačenost boje i mekoću

Smartbond je inteligentno rješenje koje se dodaje u boju ili posvjetlljivač kako bi zaštitio i ojačao kosu, te spriječio njezino slabljenje. Kemijski procesi poput posvjetljivanja kose mogu oslabiti veze unutar vlakna kose. Postoje jake i slabe veze. Jake su disulfidne veze koje slabe zbog oksidativnog stresa. Slabe, ionske i vodikove veze, ne mogu se ponovno izgraditi zbog slobodnih kationa koji su ostatak procesa posvjetljivanja. Zahvaljujući pametnom sustavu Smartbond, moguće je očuvati i ojačati veze te sama vlakna kose učiniti jačima.

 | Autor: arhiva arhiva

Smart usluge u salonu pružaju maksimalnu kreativnost i apsolutnu sigurnost

Smartbond savršeno odgovara potrebama i navikama L'Oréal Professionnel salona. Njegova upotreba ne zahtjeva promjenu rutine vašeg frizera na način da ne produžava vrijeme djelovanja niti stvara promjene u rezultatu boje. Time mu je omogućena maksimalna kreativnost, a kosa je istovremeno zaštićena. Ukoliko redovito bojate kosu kako biste prikrili sijede ili prikrili izrast, možda ste primijetili kako je Vaša kosa s vremenom postala stanjena i oštećena. Ako ste pak više skloni radikalnijim promjenama boje kose ili njezinom posvjetljivanju, promjene u kvaliteti kose su kod vas još više izražene. No, možda ste tip osobe koji sanja o promjeni boje po uzoru na mnoge zvijezde, ali se ne usudite jer volite svoju prirodnu i zdravu kosu i ne želite je vidjeti oštećenu? Bez obzira u koju skupinu spadate, možete se uputiti u najbliži L’Oréal Professionel salon i zatražiti svoju željenu promjenu uz Smart uslugu.

 | Autor: arhiva arhiva Smartbond pruža kosi sjaj, mekoću i jedinstven izgled. Kosa izgleda zdravo i snažno! Informativna cijena Smart usluga u salonima: 30-45 kn na cijenu usluge bojanja / posvjetljivanja. Nakon Smart usluge u salonu, nastavite njegovati svoju kosu i kod kuće pomoću Smartbond njege koja nadopunjuje salonski učinak. Proizvod bez silikona obogaćen ceramidima nanesite jednom tjedno umjesto njegujućeg proizvoda koji inače koristite. Rezultat će biti otpornija, zaglađenija i sjajnija kosa. Informativna cijena za 250 ml: 174 kn.

Photo: arhiva

Komentari 0