Beauty

#EPICME Osjećaj se EPIC u vlastitoj koži, jer ti to zaslužuješ!

Epic Hair Design lansira kampanju poticanja samopouzdanja. Izrazi svoju autentičnost kroz frizuru i dodaj #EPICME vrijeme na svoju listu obaveza. Osjećaj se EPIC jer to zaslužuješ! 

Kada si se posljednji put osjećala EPIC ili poklonila sebi mali ritual kojeg si prije obožavala? Još uvijek te uvjeravaju kako je normalno ne imati vremena, posvetiti se sebi? Postavi si ova pitanja, zatvori oči i sjeti se što u tebi budi EPIC osjećaj.  Znaš onaj osjećaj sreće, kada zagrliš unutarnju TI i pružiš joj trenutak predaha? Kada ti srce zaigra i sjetiš se tko si zapravo, koliko si moćna, odvažna i posebna? EPIC osjećaj znači upravo to - osjećati se ugodno, autentično i samopouzdano u vlastitoj koži. 

 | Autor:

Što znači ‘EPIC’ osjećaj? 

U želji poticanja samopouzdanja u ženama te unutarnje snage, Epic Hair Design lansira #EPICME kampanju. Osmijeh, osobnost i karizma su stvari koje ženu čine neodoljivom. Frizura je samo dodatak na tvoju već postojeću ženstvenost, no ponekad i temelj #EPICME osjećaja.  

Živeći užurbanim životom, zaboravljaš li ponekad tko si? 

Za nas je EPIC osjećaj nova frizura, poseban trenutak kada se ugledamo u ogledalu te same sebi kažemo: ‘WOW, divna si’. Ponekad je potrebno samo sat vremena transformacije u frizerskom salonu kako bismo osjetili osjećaj ženstvenosti koji budi našu, ponekad uspavanu, EPIC stranu. Zbog toga smo posebno za tebe kreirali mali vodič koji će ti pomoći kako bi izrazila EPIC, odvažnu stranu tebe. 

U nastavku možeš pogledati frizure i odabrati onu koja te najbolje opisuje. Naši stručnjaci u Epic Hair Design-u su tu kako bi izrazili tvoju sofisticiranu, elegantnu ili pak otkačenu i razigranu stranu. No, kako bi tvoj EPIC trenutak bio još posebniji, možeš povesti svoju najbolju prijateljicu, mamu ili sestru. 

 | Autor:

Dodaj #EPICME vrijeme na današnju TO DO listu! 

Sigurni smo da imaš listu obaveza koje trebaš napraviti i kako ti se čini da je svakim danom sve duža. Epic Hair Design će ti pomoći kako bi prioritizirala stvari. U malom ritualu pronađi nešto što je nedostajalo u tvom svakodnevnom životu - EPIC osjećaj. U vrtlogu obaveza, ponekad je uspjeh oprati kosu, a “classy” slavlje ako nakon dugo vremena staviš omiljeni ruž i prošetaš se u potpeticama. S druge strane, EPIC osjećaj ponekad predstavlja nekoliko mirisnih svijeća i najdraža knjiga čije čitanje već dugo odgađaš. 

Dodaj ‘vrijeme za sebe’ na TO DO listu i dopusti si uživati u njemu, kako bi se na najbolji način nosila sa svakodnevnim obavezama. Ponekad je čak najbolje prepustiti se rukama stručnjaka ili jednostavno stvoriti svoj vlastiti mali ritual opuštanja. Bilo da je to posjet tvom najdražem salonu, ili pak kod kuće, gdje sama kreiraš vlastite trenutke opuštanja koji u tebi bude #EPICME osjećaj. 

Označi nas uz hashtag #EPICME i potakni druge da uzmu vrijeme za sebe! 

 | Autor:

Što god odabereš od svojih malih rituala koji te čine sretnom i koji u tebi bude EPIC osjećaj, označi nas uz hashtag #EPICME i podijeli s nama da si prekrižila današnji najvažniji zadatak s TO DO liste - a to je vrijeme za sebe!  Pokaži nam putem društvenih mreža što to u tebi budi ovaj nezaboravni osjećaj koji te vodi kroz dan. Koju stvar dugo odgađaš, a napokon si rekla: “Danas ću”?  

Zato draga čitateljice, pridruži nam se u kreiranju EPIC zajednice i buđenju EPIC osjećaja u vlastitoj koži, jer svaka od nas to zaslužuje! 

Jedva čekamo čuti tvoju priču! 

Photo: Ante Odak

Komentari 0