Beauty

Eni Jurišić na No Make Up party stigla bez šminke i zabljesnula novim lookom

No Make Up party – Winter Edition u organizaciji Bella Eventa vodila je Vlatka Pokos, a brojne zvijezde okupile su se u Johann Francku. Glumica Dijana Vidušin, voditeljica Ivana Prohić, stilist Neven Ciganović i balerine hit predstave Orašar bili su gosti jedinstvenog eventa

Riječanka Eni Jurišić mlada pjevačka zvijezda, čiji hit s Matijom Cvekom „Trebaš li me?“ i dalje hara glazbenim ljestvicama, na drugi No Make up party u organizaciji marketinške agencije Bella Event u zagrebački Johann Franck stigla je u potpuno prirodnom izdanju. Eni je spremno pozirala bez šminke, a za beauty transformacije naših zvijezda i ovog su puta bili zaduženi vrhunski dm vizažisti, Magdalena Krlin, Marta Tokić i Antonio Bjelobrk. Ovaj jedinstven event u zagrebačkom Johann Francku vodila je Vlatka Pokos, a ovog smo puta No Make Up party – Winter Edition posvetili predstavljanju najnovijih zimskih make up i skin care trendovima.

 | Autor: PROMO PROMO

“Zadnjih nekoliko godina posebnu pažnju posvećujem svojoj koži. Moja beuty rutina započne pjenušavim gelom, a nakon njega slijede serum i krema za dan i noć. Cijelu rutini odradim i kad sam najumornija. Uživam u šminkanju i nikad me nećete vidjeti bez maskare i nekog laganog ruža. Na No Make Up partyju zaljubila sam se u Milani matte lip creme i liquid blush“, kaže Eni Jurišić. U siječnju joj izlazi novi singl i tome se, dodala je Eni, beskrajno veseli. Trenutačno snima novi spot, a postoji i još nekoliko slatkih detalja u njenoj karijeri koje još nije smjela otkriti.

 | Autor: PROMO PROMO

Zvijezde eventa imale su mogućnost prepustiti se u vješte ruke naših vizažista te se savršeno našminkati, kako bi svojim novim lookom potpuno zabljesnule. Glumica Dijana Vidušin zvijezda serije „Metropolitanci“ na No Make Up party stigla je s blizankama Marlom i Vidom, balerine hit predstave Orašar, Iva Vitić Gameiro, Dora Blaić i Ozana Mirković Blokar došle su predahnuti od užurbanog radne atmosfere, a na No Make Up party stigla je i televizijska diva Ivana Prohić.

 | Autor: PROMO PROMO  | Autor: PROMO PROMO

Pjevačica Tina Kresnik, stilist Neven Ciganović, voditeljica Petra Gajšak na partyju se zabavljali uz vrhunski make up, opuštajuću glazbu i maštovite koktele, a Nekić Barology Cocktail ovom je prilikom predstavio jedinstven tematski koktel – No Make Up.

 | Autor: PROMO PROMO  | Autor: PROMO PROMO

Voditeljica Vlatka Pokos na eventu je predstavila i nove pogodnosti Mastercard kreditne kartice Nove hrvatske banke, koja pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima na rate. Mastercard kreditnu karticu Nove hrvatske banke možete dobiti bez upisnine i članarine i to za cijelo vrijeme korištenja. Idealna kartica za svaku ženu, a i muškarca.

 | Autor: PROMO PROMO

I ovog puta agencija Bella Event zajedno sa svojim partnerima, gošćama su osigurali najbogatije goodie bagove u gradu, koji su sadržavali vrijedne darove Nove hrvatske banke, dekorativne kozmetike Milani, proizvoda brenda Real Techniques i preparativne kozmetike L'ADRIA. Uz njih, partneri No Make Up partyja - Winter Edition, bili su i Nova hrvatska banka, dm i Coca-Cola. Medijski pokrovitelji ciklusa No Make Up partyja su 24sata i miss7.

Photo: PROMO