Beauty

Emmy Rossum zna kako nositi nude usne

Mlada glumica najpoznatija po svojim pojavljivanjima u filmovima poput ''Fantom iz Opere'' i ''Dan poslije sutra'' pojavila se na proslavi 10 godina rada Jeffrey Fashiona. Nosila je zlatnu resastu haljinu Naeem Khan iz Resort kolekcije za 2013. koja svojim modelom podjeća na dvadesete godine 20. stoljeća uz koju je uskladila nenapadan make up.

Oči su naglašene jakom linijom tuša i umjetnim trepavicama, međutim na usne je stavljen pastelni nude ruž  i time je  postignut dovoljno elegantan, ali ipak nenapadan make up look. Obrve su također dosta naglašene, dok je na obraze naneseno breskvasto rumenilo kojim se postiže prirodan izgled.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Upravo nam se zbog te dobro postignute ravnoteže i uspješnog izbjegavanja prenapadnog izgleda look Emmy Rossum jako dopada i smatramo ga odličnim izborom za svečanije prilike. Haljina je dovoljno upadljiva i uz ovakav styling ovakav način šminkanja je najbolji odabir.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Ovakav make look možete i vi lagano postići na način da prvo na kapke nanesete bež sjenilo s blagim shimmerom te izraženu crtu tušem. Uz umjetne trepavice dobiva se konačan efekt izraženih očiju koji se zaokružuje uz jako naglašavanje obrva. Savjetujemo da za to korististe sjenilo za obrve umjesto olovke kako obrve ne bi izgledale preumjetno. Na obraze lagano nanesite rumenilo u breskvastoj nijansi i na usne blago narančast ili ruž u nude nijansi koja najbolje pristaje vašem tonu kože.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije Emmy Rossum...

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0