Beauty

Ekplozija boja na usnama: Obojite ih u jarko crvenu, pink, narančastu...

Žarki ruž koji svima pristaje ne bazira se na narančastim i ljubičastim tonovima, već je čisto crvene boje

Ako su vam dosadile neutralne nijanse ruževa, obojite usne žarkim ružem ljubičaste, narančaste ili pink boje. Pri izboru jarkih boja ruža vodite računa o tome da se njegova nijansa slaže uz vaš ten i boju kose. Tako će pink ruž, koji u sebi sadrži i pigment narančaste boje, najbolje stajati ženama tamnijeg tena. Kričavo ljubičasta boja dugo nije bila prisutna, ali ako ste crnka ili brineta, možete je ponosno nositi. Žarki ruž koji svima pristaje ne bazira se na narančastim i ljubičastim tonovima, već je čisto crvene boje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

ISPRAVITE POGREŠKE
Jarki ruževi zahtijevaju pažljivo nanošenje i povremene popravke tijekom večeri. Jednom namazane usne možete preciznije dotjerati uz pomoć četkice za nanošenje ruža. Ako napravite pogrešku, nanesite malo korektora na štapić s vatom na vrhu, i prevucite preko ruba usana. Ujedno ćete ublažiti oštru granicu koja žarke ruževe čini još upadljivijim.

KOMBINACIJA RUŽA I SJAJILA
Bezbojno svetlucavo sjajilo preko ruža upotpunit će izgled vaših usana bez obzira na boju za koju ste se opredijelili. Ako želite eksperimentirati, isprobajte zanimljive kombinacije nijansi ruža i prozirnih sjajila. Preko crvenog ruža nanesite narančasto, a preko ljubičastog ružičasto sjajilo za usne. Uz upadljivi ruž potrebno vam je još jedva primjetno rumenilo i crna maskara.

Photo: Getty Images

Komentari 0