Beauty

Isprobala sam Wet'n'Wild novitete i ne mogu vjerovati!!!

Prošli tjedan dočekala me Wet'N'Wild vrećica s novitetima na hrvatskom tržištu - naravno, proizvode sam odmah krenula testirati za novi Editor's Pick, a danas vam donosim temeljit izvještaj o tome valjaju li ili ne

Wet'N'Wild na tržištu je već neko vrijeme, ali žene ga još uvijek istražuju. U trgovinma je najčešće na uskim stalcima koji ne ističu dovoljno ovaj brend poznat po iznimno kvalitetnim proizvodima za smiješno nisku cijenu. Još jedan plus? Česte limitirane kolekcije s tako otkačenim proizvodima da se razgrabe u nekoliko sekundi. Još uvijek pokušavam kupiti njihov najobičniji zlaćani highlighter i ne uspijevam, što da više kažem?

S ovim brendom upoznala sam se prije njegovog dolaska u Hrvatsku, kada sam Megalast ruževe naručivala s Interneta. Kunem se, to mi je jedna od najdražih formula ruževa i danas - prekrasno mazni, a traju skoro danima. U međuvremenu sam isprobala još proizvoda i uvijek bila ugodno iznenađena. Očekivano, ova vrećica mi je sjela da nije mogla bolje. Brend sam još bolje istražila i, što misliš, za koliko proizvoda od njih šest mogu reći da ih se isplati probati? 

Prvi su mi za oko zapeli tekući ruževi. MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick novi su tekući ruževi u W'n'W ponudi najavljeni su kao superpigmentirani, mazivi poput putra koji daju osjećaj druge kože i neće se nakupiti ili sasušiti. Takva obećanja uvijek su prepretenciozna, mislim. Iskušavam prekrasni narančasto-koraljni "Coral Corruption" i "Give Me Mocha", nešto tamniji od prirodne nijanse usana. Odličan spužvasti aplikator pametno je osmišljen da lijepo sjedne na usnice - maksimalno olakšava aplikaciju. Tekstura je više tekuća, vrlo maziva, a pigmentiranost jaka - ne zahtijeva popravljanje. Na prvu djeluje dosta sjajno, ali kad se osuši ne ide nigdje. Skinuo se tek uz masnu hranu, što je i očekivano, ali je stoički podnio sva pića, pa i poljupce (kissproff, top!). Bez pretjerivanja, daje osjećaj drugih usana koja su tek mrvicu suša, ali nimalo neugodna. Preporučujem ih odmah, štoviše, želim još boja.  | Autor:

Sljedeći su korektori. Od njih uvijek očekujem JAKO PUNO. Moji tamni podočnjaci su nerješivi (potvrdila dermatologica!) pa utjehu pronalazim u visokopokrivnim formulama. Ponadala sam se da ovdje imam kakva nova čudesa - bila sam polovično u krivu. Prvi je MegaGlo Makeup Stick Conceal u nijansi "Follow Your Bisque", a radi se o stick korektoru. Prije testiranja nisam znala da je dio dua conceal + contour, ali me upravo na to asocirao. Gušće je teksture, ali iznimno maziv i kremast kada ga se nanosi beauty blenderom. Odmah sam primijetila da nije baš maher u pokrivanju podočnjaka, ali daje odličan highlight. Neka te ne brine što na prvu ostaje van svih pora, uspjet ćeš ga lijepo stopiti čak i na goloj koži. Bio bi odličan u kombinaciji s malo ulja za lice jer bi bio još kremastiji - moram to probati.  | Autor:

Drugi na listi je Photo Focus™ Concealer u nijansi "Light/Med Beige", a riječ je o liniji testiranoj upravo na selfijima. Ništa iz ove kolekcije ne bi smjelo imati flashback na slikama, a to je vrlo cool detaljno i objašnjeno na pakiranju. Ova nijansa savršeno odgovara mojoj trenutačno "preplanuloj" boji pa njom nisam mogla raditi highlight, ali je dobro sjedala na podočnjake. Formula je vrlo lagana, ne uvlači se jako u borice oko očiju, a zahvaljujući sjajnim česticama to područje lijepo iluminira. Moram napomenuti da bolji posao u skrivanju radi kad ga ne setiram, jer tako izgubi sjaj. Stvarno dobar proizvod.  | Autor:

Tražiš li puder u kamenu, "must-try" je Photo Focus™ Pressed Powder, puder iz spomenute "no flashback" linije. Riječ je o iznimno sitno mljevenom puderu stisnutom u kamen, a moj dolazi u nijansi "Warm Light" koja je ujedno najsvjetlija u liniji. Jedna od najfinijih tekstura koje sam probala! Nanošenjem ujednačava ten tako da nije prikladan za highlight (trebao bi biti svjetliji!), ali satima drži sve na mjestu. Također, maksimalno sprječava boranje, iako je to kod mene nemoguće na području oko očiju.  | Autor:

Maskara Lash Renegade, kao i skoro svaka, obećaje volumen i dužinu. Ono što me za nju zalijepilo je činjenica da je jedna od najprirodnijih maskara koje sam imala. Formula je rjeđa, ali se jako brzo suši na trepavicama i pokriva ih taman dovoljno da izgledaju namazano, ali kao da su u tvoje prirodne. Dolazi samo u crnoj boji, a kako imam ekstenzije, koristila sam je samo na donjim trepavicama. Moram priznati - najbolja maskara za donje trepavice koju sam u životu probala. Otkačen aplikator olakšava nanošenje, pigmentirana je, ne nakuplja se i praktički ne topi, što je za moje oči fenomen. Zaista must try!  | Autor:

Za kraj sam ostavila kistove za koje, iskreno, nisam ni znala da postoje u liniji. Stigli su kist za puder i kist za puder u kamenu/prahu, kist za korektor i kist za sjenilo. Prekrasnog dizajna, u bijelo-ružičastoj (morala sam!) s umjetnim dlakama koje su iznimno meke i ergonomskom drškom koja sigurno sjeda u ruku. Ne mogu reći više osim da odlično rade posao, iako nisam tip koji korektor i tekući puder nanosi ikako drugačije osim prstima ili beauty blenderom. Omjer cijene i kvalitete je svakako isplativ.  | Autor:

Praktički je nemoguće da kod tebe završi vrećica s novitetima u kojoj ti se baš sve sviđa, a više od pola bih preporučila i najboljim prijateljicama. Upravo tako i vama sugeriram da otkrijete čari ovog genijalnog brenda koji zaista vrijedi svake kune - a neće vam opustošiti novčanik!

Photo: None

Komentari 0