Beauty

Dvije sretnice osvojit će paket Anzotica proizvoda! Kako do nagrade?

  • Uz naš Value4Money: beauty natječaj već šestu godinu dolaze i vrijedne nagrade!
  • Dvije sretnice imaju priliku osvojiti paket Anzotica proizvoda
  • Odaberi svoje beauty favorite u Value4Money: beauty natječaju i odgovori na zadano pitanje - i možda ova nagrada bude baš tvoja! 

I ove godine imaš priliku osvojiti fenomenalne poklone tijekom trajanja 6. izdanja Value4Money: beauty natječaja. Svakoga dana za tebe smo pripremili poklone koji uključuju genijalne beauty proizvode, a danas nagrađujemo dvije sretnice s Anzotica poklon paketom! U jednom paketu se nalaze Luxea Little Black Cleanser i Luxea Beauty Elixir Serum Za Lice, dok se u drugom paketu nalazi Moja Oaza Muyao Maslac Za Tijelo te Moja Oaza Krema Za Ruke Jojoba & Neven. Pitaš se kako do nagrade? Vrlo jednostavno - posjeti stranicu Value4Money natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će na kućnu adresu stići ovaj beauty paket. Jesmo li ti uspjeli uljepšati dan? Čitaj dalje i saznaj o kojim je proizvodima riječ.

Luxea Little Black Cleanser

Balzam za čišćenje lica sa kavijarom, zlatom i aktivnim ugljenom. Ova elegantna čistilica uklanja i šminku, a ostavlja blistavo čist ten i osjećaj nahranjene kože. Luxea ne bi bila Luxea da nema čistilicu za lice koja odiše elegancijom i osjećajem luksuza. Tako je nastao Luxea Little Black Cleanser. On je kao mala crna haljina, svaka žena ima u ormaru barem jednu, a osjećaj klasične elegancije koju pruža je nenadmašan. Željeli smo da ovaj čistač pruža taj poseban osjećaj, svaki dan. Elegantna čistilica za lice s aktivnim ugljenom, zlatom i kavijarom za blistavo čist ten i osjećaj nahranjene kože. Uklanja i šminku. KAKO KORISTITI? Umasirati u kožu lica, dodati malo vode, umasirati dodatno kružnim pokretima i isprati. Koža je meka, čista i njegovana. Nakon toga nanijeti Luxea Beauty Elixir serum pa Luxea Velvet Caviar kremu. PRIMARNI AKTIVNI SASTOJCI: aktivni ugljen, ekstrakt kavijara, vitamin E, antioksidansi, emolijensi, zlato. TIP I STANJE KOŽE: za svaki tip kože, prvi korak čišćenja, za dehidriranu kožu, protiv suhoće, za osjetljivu kožu i/ili sluznicu oka, za uklanjanje SPF-a, (pro)čišćenje pora i detox barijere, anti age njega.

 | Autor:

Luxea Beauty Elixir Serum Za Lice

Vrhunski antioksidativni serum protiv bora i hiperpigmentacije koji ujedno dubinski vlaži, hrani i umiruje kožu lica. Supermoćna formulacija s visoko učinkovitim sastojcima kao što su ekstrakt kavijara, s preko 20 vitamina i minerala, hijaluron, koji vraća punoću i zategnutost, te čak 15% vitamina C koji osvježava izgled i umanjuje mrlje, uz dodatak 2 oblika vitamina E, ferulične kiseline i superfruitsa. Redovitim korištenjem vaš ten se oslobađa mrljica, dubokih bora, neujednačene teksture i umornog izgleda, a koža je vidno sjajnija i zategnutija. KAKO KORISTITI? Nanijeti serum na čistu kožu lica navečer, izbjegavajući kontakt s očima, a nakon seruma nanijeti Luxea Velvet Caviar kremu za lice kako biste probudili blistavost vaše kože. Čuvati na suhom i hladnom mjestu izvan direktne sunčeve svjetlosti. PRIMARNI AKTIVNI SASTOJCI: sodium ascorbyl phosphate (SAP), ascorbyl glucoside, ferulična kiselina, kolagen, betain, hijaluron, karnozin, ekstrakt kavijara, zlato, vitamin E. TIP I STANJE KOŽE: za svaki tip kože, za dehidriranu kožu, prevenciju i tretiranje hiperpigmentacija (PIE+PIH), protiv sivog tena i bora, za anti age njegu.

 | Autor:

Moja Oaza Muyao Maslac Za Tijelo

Muyao (čita se Mijao) je nova vrsta shea maslaca sa neodoljivim mirisom čokolade. Dobiva se iz iste biljke kao klasičan shea maslac, no potječe iz posve drugog dijela Afrike koji se nastavlja na dolinu Nila, pa se naziva i Nilotica ili Nilski shea maslac. Hladno prešani Muyao maslac je kremastiji, svilenkastiji, divno se razmazuje i puno je blaže arome od klasičnog shea maslaca, s jednakim hranjivim i umirujućim svojstvima, te je prava poslastica za suhu kožu tijela. KAKO KORISTITI? Nanijeti na čistu kožu tijela ujutro, navečer, ili prema potrebi za meku i glatku kožu. Nije za jelo. PRIMARNI AKTIVNI SASTOJCI: nilotica, bademovo ulje, ekstrakt ružmarina, vitamin E, esencijalne masne kiseline (omega-9). TIP I STANJE KOŽE: za suhu i normalnu kožu, za dehidrirana, suha, osjetljiva i reaktivna stanja, za obnovu oštećene barijere, protiv strija, za prolongiranje preplanulosti.

 | Autor:

Moja Oaza Krema Za Ruke Jojoba & Neven

Izrazito bogate teksture, brzo se upija, ne ostavlja masni trag, te koži ruku daje svu potrebnu njegu. Formulirana sa visokim udjelom sastojaka prirodnog podrijetla – dragocjena ulja jojobe i marelice, koja se brzo upijaju i omekšavaju grubu i ispucanu kožu, kakao maslac, koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala zbog visokog udjela antioksidansa i dubinski njeguje kožu, te pčelinji vosak i ekstrakt cvijeta nevena koji imaju njegujući učinak i štite od hladnoće i vjetra. Prirodna zaštita zahtjevne kože ruku i dubinski njegujući sastojci – ulje jojobe, kakao maslac, ulje marelice, pčelinji vosak, alantoin, ekstrakt cvijeta nevena i vitamin E. Ugodnog mirisa, brzo se upija i ne ostavlja masni trag. U praktičnom pakiranju sa pumpicom, a svi proizvodi sa OWP (Ocean Waste Plastic) oznakom koriste ambalažu proizvedenu recikliranjem plastike sakupljene iz mora i oceana . KAKO KORISTITI? Nanositi tijekom dana, prema potrebi, na kožu ruku i zanoktica, te lagano umasirati. PRIMARNI AKTIVNI SASTOJCI: pantenol, alantoin, ulja jojobe i marelice, ekstrakt cvijeta nevena, pčelinji vosak, kakao maslac. TIP I STANJE KOŽE: suha i osjetljiva koža, crvenilu sklona, oštećena, ispucana, gruba i dehidrirana koža, za prirodno tretiranje upalnih stanja koja teže zacjeljuju.

 | Autor:

Sviđa ti se proizvod? Nemoj duljiti, glasuj za svoje beauty favorite u svakoj kategoriji, odgovori na zadano pitanje i možda baš ti osvojiš ovu super nagradu. Sve dobitnike proglašavamo po završetku nagradnog natječaja, 5. prosinca. Sretno!

Photo: promo

Komentari 0