Beauty

Dramatičan rez! Glumica Bojana Gregorić Vejzović oduševila obožavatelje novom kratkom frizurom

  • Glumica Bojana Gregorić Vejzović iznenadila je pratitelje na društvenim mrežama neočekivanom transformacijom izgleda
  • Odlučila je značajno skratiti kosu, a cijeli proces transformacije, kao i završni rezultat, podijelila je na Instagramu
  • Njezina odluka je dočekana s oduševljenjem te je 49-godišnjakinja primila niz komplimenata na račun novog izgleda

Glumica Bojana Gregorić Vejzović odlučila se na odvažan potez te je dramatično skratila svoju dugu kosu. "Je l' i vi kad se odlučite na makeover, ste ipak malo u frci? Ja da, ali krećemo...", priznala je 49-godišnjakinja na Instagramu. A upravo je kroz priče objavljene na ovoj društvenoj mreži prikazala i cijeli proces preobrazbe njezine kose.

 | Autor: Instagam Instagam

Možda vas zanima 15 frizerskih transformacija: Ošišale su dugu i tanku kosu, a uz seksi izgled dobile su i više volumena Rubrika Beauty Beauty

Krajnji rezultat je kratka asimetrična frizura, a za istu je glumica dobila niz komplimenata. Svoje oduševljenje nisu mogle sakriti ni brojne poznate Hrvatice pa su glumicu komplimentima obasule i Indira Levak, Antonija Blaće, Nataša Janjić Medančić te Nevena Rendeli.

"Preslatka", "Predivno... uz to nježno, lirsko, krasno lice, divna frizurica i prekrasna pozitivna energija", "Odlično ti stoji kratka kosa, frizura je pun pogodak!", "Izgledaš božanstveno. Kratko Ti odlično stoj", samo su neki od komentara Bojaninih pratitelja koji potvrđuju kako je skraćivanje kose bilo dobra odluka.

Prije i poslije: ošišale su kosu i nisu požalile! Odlične kratke frizure su ih i pomladile!

Možda vas zanima Imaš kratku kosu? Onda nikako nemoj raditi ovu pogrešku Rubrika Beauty Beauty

Pojedini obožavatelji su se prisjetili kako je glumica i ranije nosila kratke frizure. Tako samo je  u razdoblju od 2009. do 2012. godine mogli vidjeti u različitim inačicama, a kao što to potvrđuju i prethodni komentari, brojni se slažu kako joj upravo one najbolje pristaju. Glumica je ostala zatečena, ali i polaskana brojnim komplimentima koje je primila za svoj "novi friz za novo vrijeme". Sviđa li ti se njezina transformacija?

 

Photo: Instagam

Komentari 0