Beauty

Dr. Hauschka predstavio novu liniju tekućih pudera

Kozmetički brand prirodne kozmetike Dr. Hauschka predstavio je, na događaju održanom u Zagrebu u srijedu 25. veljače, novu liniju tekućih pudera. Tekući puderi Dr. Hauschka dolaze u četiri prirodne nijanse koji harmoniziraju, pružaju osjećaj ugode i hidratiziraju kožu.

Nijanse01 makadamija“, „02 badem“, „03 kesten“ i „04 lješnjak“ stapaju se s prirodnom bojom kože, prekrivaju manje nepravilnosti, ali istovremeno omogućavaju da njena vitalnost dođe do izražaja.

 | Autor:

Puderi su predstavljeni hrvatskoj javnosti na druženju s novinarima koje se održalo u Zagrebu, uz prezentaciju svjetski poznatog make-up stručnjaka Karima Sattara, koji je tom prigodom predstavio novu liniju pudera na našoj poznatoj umjetnici Jeleni Radan.

 | Autor:

Tekući puder je jednostavan za primjenu jer spaja prirodne nijanse s prozračnom teksturom te ujedno njeguje kožu najfinijim biljnim uljima, voskom i ekstraktima ljekovitih biljaka. Zahvaljujući idealnoj boji koja se prilagođava tonu kože, Dr.Hauschka tekući puderi ujednačavaju ten, dajući mu uravnotežen i svježi izgled. Nova formula Dr.Hauschka tekućih pudera sadržava mineralne pigmente, odabrane ekstrakte ljekovitih biljaka, najfinija biljna ulja i vosak te prirodna esencijalna ulja koji potiču prirodnu funkciju kože štiteći je pritom od vanjskih utjecaja. Jedna od odlika novih Dr. Hauschka pudera je tekuća konzistentnost koja ih čini jednostavnima za ravnomjerno nanošenje.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0