Beauty

Dr. Hauschka kupke za opuštanje

Male oaze mira usred životne vreve vraćaju nas u ravnotežu sa samima sobom. Savršeno usklađene kompozicije eteričnih ulja daruju vam dragocjenosti iz prirode, a kupka zagrijava tijelo i dušu. Bilo da vam je potreban umirujući zagrljaj, cjelovita zaštita ili pak osvježavajući impuls, izaberite neku od Dr.Hauschka kupki koje, u kombinaciji s toplom vodom, otkrivaju unutarnja blaga.

Kupka od limuna i limunske trave osvježavajuće je ulje za kupanje koje budi životnu vitalnost. Svjež miris limuna dozrelih na suncu spaja se s egzotičnom limunskom travom stvarajući ugođaj pun lakoće i životne radosti.

Kupka od lavande i mahovine umirujuće je mlijeko za kupanje koje pruža cjelovitu zaštitu. U središtu ove savršeno usklađene kompozicije nalazi se ekstrakt mahovine, koji u kombinaciji s toplom vodom pruža zaštitu te obavija cijelo tijelo. Nakon kupke priuštite si opuštajući san.

 | Autor:

Kupka od ruže harmonizirajuće je mlijeko za kupanje uz koje će vaša duša procvjetati. Ružina vodica, eterično ulje ruže i ekstrakti ružinih cvjetova u ovu cvjetnu kupku pretaču iznenađujuću svestranost ruže – njezinu nježnost, senzualnost i uzvišenost. Ugodno će vas razbuditi, a kompozicija s bademovim i jojobinim uljem čini kožu nježnom i podatnom.

Kupka od badema nježno je ulje za kupanje koje će razmaziti vaša osjetila. Topao miris marcipana ili cvjetno-voćni miris mediteranskog proljeća? Kupka od badema donosi oboje. Otkrijte svoje posebne trenutke s bademovom kupkom.

Kupka od kadulje istovremeno zagrijava i osvježava. Uz odabrani sastav eteričnih ulja ovo ulje za kupanje zagrijava i sprječava osjećaj hladnoće – prava blagodat u hladnim mjesecima. S druge strane kupka od kadulje osvježava nakon sporta i drugih napora i djeluje dezodorirajuće. Kupke za stopala od kadulje regeneriraju umorna i otečena stopala. Redovitom primjenom reguliraju znojenje stopala, a koža ponovno postaje nježna i meka.

Dr.Hauschka kupke moguće je kupiti u specijaliziranim trgovinama zdrave hrane, bio&bio trgovinama i ljekarnama, po cijeni od 98,60 kn.

Photo: None

Komentari 0