Beauty

Upoznajte trendove budućnosti i osvojite Vichy Minéral 89 protokol!

Zapitali smo se kako izgleda budućnost - što ćemo nositi, kako se njegovati, kako ćemo raditi i kako putovati... I, zajedno u suradnji s Vichy Minéral 89, bacili se na istraživanje. Doznali smo 89 lifestyle trendova koje nam budućnost donosi - možete ih pogledati ovdje, a na istom mjestu pružamo priliku osvojiti Vichy Minéral 89 protokol za intenzivno hidratiziranu i snažniju kožu. Što treba učiniti za nagradu? Posjetiti Ovako izgleda budućnost stranicu i otkriti nam kakvoj se budućnosti nadate. Najkreativniji odgovor nagrađujemo Vichy Minéral 89 protokolom.  
A sada evo nešto i o nagradi. Jako dobro znamo za najprodavaniji proizvod branda Vichy u svijetu, Minéral 89 Booster. Njegova jedinstvena formula oslanja se na patentiranu tehnologiju: mješavinu 89 % vulkanske vode Vichy bogate milijunima molekula minerala i s hijaluronskom kiselinom visoke molekularne mase. Ovaj booster osigurava trenutnu hidrataciju i popunjenost kože te jača kožnu barijeru, no sada je došlo i pojačanje: Vichy Minéral 89 krema za intenzivnu hidrataciju tijekom 72 sata.

 | Autor: Njezina sposobnost da omogućava aktivnim sastojcima da prodiru kroz čak 3 sloja kože osigurava učinkovitu trodnevnu hidrataciju i ojačava barijeru kože.  Uz hijaluronsku kiselinu koja izvanredno popunjava i hidratizira, krema sadrži i Vichy vulkansku vodu bogatu mineralima, ali i vitamine B3 i E koji pojačavaju proizvodnju ceramida te pružaju antioksidacijsku zaštitu. Skvalan, lipid koji obnavlja zaštitnu barijeru kože te zadržava razinu hidratacije, također je u sastavu Vichy Minéral 89 kreme za intenzivnu hidrataciju koja dolazi u all skin types te rich varijanti bogate teksture za suhu kožu.    
 | Autor:
Požuri i osvoji ovu super nagradu, natječaj traje do 20. srpnja!

Photo: None

Komentari 0