Beauty

Došlo je vrijeme da nekog razveselimo posljednjom nagradom u vrijednosti 429 kn!

Jesi li uočila da smo, povodom našeg Value4Money beauty natječaja, nagrađivali svakodnevno cijelih mjesec dana... E, pa, danas je vrijeme za posljednji poklon u ovom dugačkom nizu.

Vrijeme leti i već je prošlo gotovo mjesec dana od početka našeg Value4Money beauty natječaja. U međuvremenu smo podijelili hrpu nagrada i razveselili veliki dio čitateljica, a za danas smo pripremili još jednu nagradu u vrijednosti od 429, 50 kn. 

 | Autor: miss7 miss7

On se, naime, sastoji od 3 fantastična dijela,a put do njega uistinu je prava sitnica! Prvi dio paketa  je e.l.f Cosmetics Poreless Face Primer uz kojeg tvoje fotke ne treba provlačiti kroz filtere. On popunjava proširene pore i ostale nepravilnosti na koži te kao rezultat dobivate besprijekornu, glatku podlogu koja će ostatak make upa duuugo održati postojanim. Osim toga, ovaj primjer sadržava i njegujuće sastojke poput ulja čajevca koje je poznato po svojim antibakterijskim svojstvima, kao i vitamine A i E koji su izvrsni za njegu i zaštitu kože.

Drugi dio poklona je The Balm Mary-Lou Manizer, proizvod koji je posljednjih godina pravi imperativ u svijetu highlightera.
U njegovoj pin up kutijici krije se malo multitasking čudo koje možete koristiti kao highlighter, sjenilo ili shimmer. Način na koji raspršuje svjetlost umanjuje vidljivost borica, tamnih mrlja i nepravilnosti na koži te čini da koža izgleda zaglađenija i mladolikija, darujući joj suptilan sjaj. 

Kao šlag na torti, u ulozi trećeg poklona pojavljuje se The Balm Bahama Mama bronzer. Njegova tekstura svilenkasta je i savršena na dodir, savršeno se blenda i u potpunosti se stapa s kožom. Zbog svog potpuno mat finisha, osim kao bronzer, savršeno služi kao puder za konturiranje, sjenilo za oči ili, pak, proizvod za popunjavanje obrva.  


Dakle, pripremili smo ti savršenu podlogu za jesensku make up igru! I prilično ju je lako osvojiti. Posjeti stranicu našeg Value4Money beauty natječaja, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mi bismo te mogli iznenaditi ovim vrijednim poklon paketom. Sada je doslovno - sad ili nikad?



 

 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0