Beauty

Doris otkrila beauty ritual koji ćete rado ukrasti!

Glumica zna kako je ponekad potrebno "pobjeći" od svih obveza i jednostavno, istinski uživati u trenucima opuštanja

Od kad je otkrila čari Instagrama glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ovu društvenu mrežu rado koristi za bilježenje nježnih obiteljskih trenutaka, ali i vremena provedenog u krugu dragih prijatelja. Tako je njen "web foto album" postao mjesto koje uspješno objedinjuje eleganciju, glamur, opuštenost, relaksaciju, smijeh i puno puno puno beauty trikova koje ćete sigurno rado i sami isprobati.

Nakon što se nedavno pohvalila "no make up" selfijem i prirodnom maskom za čišćenje lica te tako izazvala brojne reakcije, sada je sve odlučila još jednom ponoviti.

Čini se kako je ona velika ljubiteljica prirodnih beauty tretmana u čiju su se djelotvornost pouzdale i naše bake, a ako je suditi po broju lajkova i njene pratiteljice više vjeruju prirodi nego skupim "čudotvorcima".

 

Dok djeca spavaju mame i tate postali su zeleni 😂😂 #nedjeljompopodne #kodkucejenajljepse

A photo posted by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

"Dok djeca spavaju mame i tate postaju zeleni", napisala je glumica ispod fotografije na kojoj svi veselo poziraju s maskom od zelene gline na licu.

Inače, poznavatelji upravo za zelenu glinu tvrde kako izvlači toksine iz kože, uklanja odumrle stanice i kožu "hrani" potrebnim mineralima.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0