Beauty

Donosimo savjete za trenutni volumen kose

Nudimo ti pravu lavlju grivu za samo desetak minuta. Pitaš se kako? Uz pomoć novog načina korištenja styling proizvoda!

Sa ženama je uvijek ista priča: One s ravnom žele kovrčavu kosu, a one s kovrčavom ravnu. Ipak, jedno je konstantno: cura s tanjom kosom imaju vječan problem, a to je kroničan manjak volumena. Bez brige, držimo ti leđa - ovo je naših 5 savjeta za dobiti instantni volumen.

1) Lak na prste
Pošpricaj lak na prste i masirajte tako vlasište. Lak za kosu će tako proći ravno do vlasišta bez da usputno zalijepi dlake i tako oteža vlas. 

2) Prah za volumen
Sličan učinak postići ćete prahom za volumen. Njega je također najbolje nanijeti na prste pa masirati, ili direktno stavljati na vlasište, kako bi dobila volumen bez otežavanja kose. Ova varijanta je izvrsna i za ljude kojima se brzo masti kosa jer dio masti prah upije.
 

3) Šampon za suho pranje
Ovaj multipraktik istovremeno upija masnoću i daje volumen. Postoje i šamponi za suho pranje koji daju dodatan volumen, pa je ovaj proizvod zaista must have za djevojke s tankim vlasima.

4) Feniranje
Isfenirajte kosu tako da dobijete volumen; Najbolje je prvo kosu češljati i sušiti na jednu stranu, a zatim je skroz prebaciti na drugu pa to ponoviti. Za kraj, preko razdjeljka prebacite kosu na obrnute strane kod finalnog sušenja jer tako dižete kosu od tjemena.

5) Četkica za zube
Iako ne podržavamo tapiranje koje uništava kosu, vlasi možete lagano odignuti od tjemena četkicom za zube koju ste prije pošpricali lakom za kosu.

 | Autor: Promo Promo 1) Batiste Dry Shampoo "XXL volume" - 37,90 kn; 2) Fudge Elevate Styling Powder - 124 kn (wow-junkie.com); 3) Alterna Bamboo 48-Hour Sustainable Volume Spray - 225 kn (wow-junkie.com)

Photo: Promo

Komentari 0