Beauty

Dok je rađala pazila je kakav joj je make up?

Postoje brojne priče o porodu, neke od njih vrlo dramatične. No, ne i za ovu trudnicu koja je rađajući zaključila da to nije razlog da se lijepo ne našminka i pokaže to svijetu. Je li bila u pravu?

Neke trudnice se smiruju čitanjem novina, neke gledaju televiziju, neke pričaju sa svojim najbližima. No, ne i ova trudnica. Upoznaj beauty influencericu in New Yorka Alahu Karimi koja je zadnje sate prije poroda odlučila iskoristiti pametno. Umjesto da strahuje i kuka, uzela je najbolje palete, kistove, highlightere i krenula ukrašavati lice kako je najbolje znala. Cijeli proces je zabilježila njezina sestra, a ovaj postupak je podijelio svijet.

Alaha je dobila tisuće likeova i komentara podrške poput: "Ovo sam ja kao buduća majka - želim dobrodošlicu novom životu!", ili "Želim da mi ova žena bude najbolja frendica". No, uvijek će se naći hejtera, a svjesna je toga bila i Alaha koja je nakon poroda zaključila: "Znam da su me zbog ovog postupka mnogi nazvali idiotom. No, nemojte glumiti žrtve prije poroda, radite nešto što volite i što vas zabavlja. Dok god ti doktor kaže da je to u redu, slobodno se razmazi i nanesi brdo kontura!"

Možda vas zanima Ultrazvuk je pokazao nešto strašno, no ova je trudnica donijela odluku kojom je zadivila svijet Rubrika Life&style Life&style

Postupak Alahe Kalimi doista je izuzetan, i slažemo se s njom. Devet čarobnih mjeseci često nisu toliko čarobni, no zašto ne bismo na najbolji mogući način proslavile njihov kraj? Ne kažemo da počneš ocrtavati usne i nanositi tri litre sjajila na njih, no učiniti nešto za sebe što će odagnati trudničke bolove je skroz okej!

 

A post shared by A L A H A 🇦🇫 (@makeupbyalaha) on

Je li Alaha pri tom zasluženo dobila hejtove ili lajkove? Sve se, naime, dogodilo prije godinu i pol - danas na svom Instagramu dijeli slike sa svojom djevojčicom i ne vidimo da malenoj nešto nedostaje što uvijek ima lijepu i uređenu mamu. I da ju je imala čak i na porodu. A možemo to gledati i na ovaj način: ako je beauty njen posao, žena je vrhunski profesionalna.

 

Lmao my favorite pic ever! #SofiaAlaya

A post shared by A L A H A 🇦🇫 (@makeupbyalaha) on

 

Lmao my favorite pic ever! #SofiaAlaya

A post shared by A L A H A 🇦🇫 (@makeupbyalaha) on

Photo: Instagram

Komentari 0