Beauty

Nikada nisam isprobala gel za tuširanje kao ovaj

Na tržište nam je došlo još micelarnih gelova za tuširanje... Naravno, jedva sam čekala probati ih!

Micelarni gelovi za tuširanje svojevrstan su novitet na tržištu i posljednji hit na području higijene tijela, što ne čudi s obzirom na popularnost micelarne tehnologije. Novitete je izdao i Dove, koji je na naše tržište pustio dva sasvim nova gela za tuširanje na bazi micelarne tehnologije: "Anti-stress" i „Sensitive skin“, varijantu za osjetljivu kožu. Kako sam fan micelarnih gelova za tuširanje jer istovremeno čiste i njeguju moju kožu, jedva sam ga dočekala isprobati.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića „Anti- stress“ gel za tuširanje spaja micelarnu tehnologiju koja učinkovito čisti kožu s Dove hranjivom njegom za kožu - zvuči kao win-win, zar ne? Zašto je tako poseban? Naime, život u užurbanoj gradskoj sredini pretpostavlja puno smoga, sunca, vjetra, kiše i svega sličnog što ostavlja trag na tvojoj koži. Tako postoje i razne čestice koji se "lijepe" po tebi i tako ti kožu oštećuju, isušuju i postaruju. Mnogi gelovi za tuširanje nemaju ovako dobru formulu kad je u pitanju rad na tome da čestice ne ostaju na tebi, da ti koža dobije dovoljno nježno čišćenje i pritom da dobije osjećaj hidratacije. Znam, zvuči kao kompleksna znanstvena fantastika - ali ovi procesi se oko tebe zaista događaju svakodnevno, a sada kada možeš učiniti nešto za svoju kožu, zašto ne?! Zbilja sam osjetila razliku poslije tuširanja, a nakon uzastopnog korištenja, zaista imam osjećaj da mi koža izgleda svježije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dove Global Channel 🌎 (@dove) on

Vrijeme je da s teorije prijeđemo na praksu; isto poslijepodne jedva sam čekala uskočiti u kadu ne bi li isprobala ovaj gel za tuširanje, a sada ga koristim već nekoliko dana. Tekstura je na granici gela i losiona za tijelo, vrlo nježna, maziva i glatka, a miris je cvjetno-puderasti, asocira na čistoću i, što me oduševilo, zadržava se na koži. Osjećaj tuširanja uljepšan je upravo tim naglašenim mirisom čistoće koji te okružuje. Nakon tuširanja, koža je glatka i meka i definitivno bih rekla da te stavlja u dobro raspoloženje jer osjetiš ugodan miris i mekoću i nekoliko sati kasnije. Neupitno, uvrštavam ga u svojih "pet minuta dnevno": seansu opuštanja uz glazbu, tuširanje i nanošenje losiona za tijelo. Svakako preporučam i tebi!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7