Beauty

Dezodorans – osnova muške njege

Nivea predstavlja Stress Protect antiperspirante za muškarce koji sadrže jedinstvenu antibakterijsku formulu s dva sastojka - Stress Protect aktivne sastojke i kompleks cinka za zaštitu od znojenja pod pazuhom i neugodnog tjelesnog mirisa u stresnim situacijama.

 | Autor:

Stres je postao dio naše svakodnevice – radilo se o važnom sastanku, razgovoru za posao ili dolasku na spoj – znojenje je jedna od neželjenih posljedica. Znojenje koje se javlja pod utjecajem stresa, u usporedbi sa znojenjem uzrokovanim vrućinom ili fizičkim naporom, brže se širi i intenzivnijeg je mirisa čime ga je teže kontrolirati. Nivea Stress Protect antiperspiranti posebno su testirani za borbu protiv ovakve vrste znojenja”, objašnjava dr. Thomas Schmidt-Rose, voditelj istraživanja za Nivea dezodoranse. 

Novi dezodoransi svojom njegujućom formulom obogaćenom uljem avokada i kompleksom cinka pružaju  antiperspirantno djelovanje i 48-satnu zaštitu čak i u stresnim situacijama. Miris Stress Protect antiperspiranta je jak i osvježavajuć - idealan za sve muškarce. Cijena pojedinog dezodoransa je 24 kune.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0