Beauty 26. rujna 2012.

Detoksikacija i revitalizacija kože

Thinkstock.

Kožu, a posebno kožu lica koja je neprestano izložena vanjskim djelovanjima, potrebno je pripremiti za jesen.

 | Autor: Thinkstock Thinkstock Njega i tretmani olakšat će oporavak od oštećenja koje je ljeto uzrokovalo na vašoj koži, ojačati prirodne obrambene funkcije kože te pomoći joj da uspostavi ravnotežu svojih vitalnih funkcija. Jednom rječju koži nakon ljetnih izazova koji uključuju sol, sunce i vjetar,  treba revitalizacija. 

Detoksikacija je prvi korak revitalizacije. Potrebno je potaknuti protok limfe, odnosno pomoći tkivu kože da izbaci štetne i suvišne tvari, da se pročisti, a istovremeno sačuva svoju strukturu. Drugim riječima, potrebno je potaknuti metabolizam kože – iskoristiti korisne sastojke i aktivne tvari koje sadrže kozmetički proizvodi. Pročišćena koža ujedno je i bolje prokrvljena koža, a krv u tkivo kože donosi tvari vitalnog značaja. 

Detoksikacija lica daje trenutno vidljiv rezultat: koža je osvježena, izgleda mlađe, na dodir je glatka i čvrsta, bore i linije manje su vidljive. Osim što neutralizira vidljive znakove umora i starenja, detoksikacija usporava proces starenja kože upravo zahvaljujući stimulaciji staničnih funkcija. Detoksikacija lica može se napraviti na više načina: pilingom, posebnim kremama i pripravcima, ali i pravilnom prehranom čime se toksini uklanjaju iznutra.

Da bi se osjećali zdravije moramo se iz tijela riješiti suvišnih štetnih tvari, a to nam omogućava kozmetički tretman Malu Wilz koji nam daje izvrstan rezultat na našoj koži koja će dugo ostati lijepa i zdrava.

Saznajte više na www.lijepizdravi.com

Komentari 0