Beauty 31. listopada 2013.

Dermarollerom do besprijekorne kože

1/11

Medicinski Dermaroller je valjak s mikroiglama koje mogu biti različitih duljina dok valjak može biti različite debljine, a odabir će ovisiti o indikaciji. Proizvodi se u Švicarskoj, slaže se ručno, a iglice su od najfinijeg čelika (titana) kojeg urari koriste za najfinije mehanizme skupih i preciznih, švicarskih satova.

Primjena Mediciskog Dermarollera moguća je kod različitih terapeutskih ciljeva – za ožiljke, posebice one od akni, za bore i tonus kože, kao i za teže indikacije, poput strija ili vitiliga.

 | Autor:

Fine iglice od titana prodiru u kožu i pokreću, kao i kod svake ozljede, proces samoizlječenja i zacijeljivanja s tom razlikom da ne dolazi do nastanka ožiljaka nego, suprotno tome, sitni ubodi iglica potiču kožu na bržu sintezu kolagena i stvaranje novih krvnih žila. Dermaroller je time idealan "alat" za učinkovito, neinvazivno, pomlađivanje kože jer ona brže i učinkovitije upija korisne sastojke, poput vitamina C ili hijalurona.

 | Autor:

Dermaroller za kućnu upotrebu ima iglice duge svega 0,2 mm te je izuzetno učinkovit za poticanje cirkulacije i apsorpcije kozmetičkih proizvoda. "Rola" se 5 puta vodoravno, okomito te dijagonalno (u svakom smjeru), počevši od obraza, preko brade, nausnice, nosa i zaključno s čelom.

 | Autor:

Cijena Dermarollera za kućnu upotrebu je 390kn, a dostupan je u ljekarni Ćurković i Natura u Zagrebu.
Uz Dermaroller obavezno koristiti sredstvo za dezinfekciju čija je cijena 100kn.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0