Beauty

Delikatan miris glicinije + citrusne note bergamonta i limete aduti su L'Occitane Glycine parfema i kolekcije

  • Delikatan, a opet svjež! Upoznati Glycine Eau de Parfum najčešće znači i zaljubiti se na prvi miris!
  • Prozračan i suvremen, ovaj cvjetni miris koji u sebi nosi jedinstvenu aromu glicinije spojenu sa svježim citrusnim notama bergamota i limete
  • No, L'Occitane je otišao i korak dalje načinivši kolekciju s mirisom glicinije koja uključuje i luksuzni gel za tuširanje, mlijeko za tijelo te kremu za ruke

Glicinija je prava kraljica vrtova, predivna je penjačica koja se ističe raskošnim grozdovima visećih cvjetova ljubičaste, plave ili bijele boje, dok nježni, slatkasti miris ispunjava zrak. Njezina cvjetna zavjesa očarava prolaznike i poziva na uživanje u svakom pogledu i dahu. Upravo u veličanstvenoj gliciniji L'Occitane je pronašao inspiraciju za svoj miris.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

U kombinaciji s vedrim citrusnim notama bergamota i limete, miris će probuditi sva vaša osjetila. Glycine Eau de Parfum donosi toplinu i eleganciju u svaku kap, idealan za trenutke kada želimo razmaziti svoja osjetila i obaviti se zavodljivim velom mirisnih nota. Ovaj parfem nije samo miris, već iskustvo koje potiče osjećaj udobnosti, mira i luksuza, baš kao što nas jesenski zrak i zimski povjetarac podsjećaju na introspekciju i smirenost.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Jedinstveni miris glicinije skladno se prožima sa slatkom privlačnošću frezije, nježnom svježinom bijelog božura i voćno-cvjetnim notama nashi kruške, stvarajući simfoniju nježnih aroma. Kako se miris razvija, postaje topliji i ugodniji, uz bazu od cedrovine i mošusa, koja pruža dubinu i dugotrajnost na koži. Idealan za svaku priliku, Glycine Eau de Parfum slavi eleganciju i nježne emocije izražene jezikom cvijeća.

 

L'Occitane je otišao korak dalje – kolekcija sadrži i luksuzni gel za tuširanje te mlijeko za tijelo, pretvarajući svakodnevnu njegu u pravi ritual opuštanja i uživanja. Svaki trenutak pod tušem postaje prilika za obavijanje tijela mirisnim oblakom, dok mlijeko za tijelo produljuje osjećaj svježine i njege, ostavljajući vašu kožu svilenkasto mekom i mirisnom tijekom cijelog dana.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane  | Autor: L'Occitane L'Occitane  | Autor: L'Occitane L'Occitane

Zaljubite se u čaroliju L'Occitane kolekcije i povedite svoja osjetila na nezaboravno putovanje. Pronađite ove i druge proizvode i promocije u L'Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

Photo: L'Occitane

Komentari 0