Beauty

Darujemo te genijalnim Simple paketom beauty proizvoda za njegu kože!

  • Polako nam se bliži adventsko vrijeme, a tada posebno razmišljamo o darivanju, zar ne?
  • Ukoliko si u potrazi za poklonom za svoje najbliže ili jednostavno želiš razveseliti samu sebe, zaigraj naš Value4Money: beauty natječaj i poklon može biti tvoj!
  • Razveseliti se možeš odličnim Simple paketom proizvoda za njegu lica uz koje ćeš bez sumnje zablistati ovih blagdana!

Ponekad je dovoljno samo malo za sreću, a to ti našim Value4Money nagradnim natječajem želimo i dokazati. Svaki dan miss7 će paketom kozmetike nagrađivati po jednu osobu, a zauzvrat tražimo da glasaš za svoj omiljeni beauty proizvod u svakoj kategoriji natječaja Value4Money, nakon čega trebaš odgovoriti na nagradno pitanje.

Danas imaš priliku osvojiti genijalan Simple paket Kind to Skin beauty proizvoda! Nakon što glasaš za omiljeni beauty proizvod u svakoj kategoriji, sve što trebaš napraviti je odgovoriti na pitanje - ''Koji beauty proizvod je uvijek u tvojoj torbici?''. Kladimo se da te zanima što sadrži Simple paket!

Bogati poklon paket kojim planiramo razveseliti jednu čitateljicu sastoji se od čak šest proizvoda - Simple Kind to Skin micelarne vode (200 ml), ulja za čišćenje (150 ml), eye make-up removera (125 ml), tonika (200 ml), gela za čišćenje lica (150 ml) i maske za lice (1x21ml).

Simple Kind to Skin micelarna voda jedna je od omiljenih micelarnih voda na tržištu, i to s razlogom. Osim što ne sadrži umjetna bojila, mirise i alkohol te je prikladna za vegane, sadrži trostruko pročišćenu vodu, vitamin B3 i vitamin C te zbog toga nježno uklanja šminku i istovremeno hidratizira kožu. Simple Kind to Skin ulje za čišćenje istovremeno čisti i hidratizira, a da pritom ne ostavlja masni trag pa ga mogu koristiti i osobe s masnom kožom. Sadrži ulje A i E, kao i 100% prirodno ulje sjemenki grožđa, poznato po tome da sadrži i antioksidanse koji štite od slobodnih radikala.

 | Autor: Promo Promo

Dobro će ti doći i Simple Kind to Skin eye make-up remover koji učinkovito uklanja jaku i vodootpornu šminku te omiljeni Simple Kind to Skin tonik koji će, zahvaljujući alantoinu, dodatno umiriti i omekšati tvoju kožu, dok će vještičja lijeska pomoći suziti pore i učvrstiti kožu lica.

 | Autor: Promo Promo

U paketu se nalazi i Simple Kind to Skin gel za čišćenje lica koji je spas ukoliko želiš brzo, efikasno i nježno čišćenje lica prije nego se baciš na svoju uobičajenu beauty rutinu, kao i Simple Kind to Skin maska za lice u maramici od prirodnih vlakana koja sadrži ekstrakt ruže, ekstrakt agave i prebiotik na biljnoj bazi.

 | Autor: Promo Promo

Nakon što si vidjela što se sve nalazi u ovom genijalnom paketu, pravo je vrijeme da glasaš za svoje favorite i odgovoriš na nagradno pitanje ovdje, a mi ti želimo sreću!

Photo: Promo

Komentari 0