Beauty

Darujemo 4 Aqualia Thermal hidratantne kreme - jedan od najtraženijih Vichy proizvoda!

Dobitnice nagradnog natječaja su: Jelena Pintarić, Matea Gambiraža, Sandra Kovač i Karla Bulava. Čestitamo!

  • Mnoge od nas muku muče s dehidriranom kožom lica
  • Uz vodu, naše tijelo svakog dana gubi i minerale i šećere koje su također neophodni za hidratiziranu kožu zdravog izgleda
  • Vichy proizvodi koži omogućuju održavanje odgovarajuće razine dnevne hidratacije, istovremeno je štiteći od vanjskih čimbenika

Sigurno si barem jednom čula pojam dehidrirana koža, no nisi možda uvijek znala na što se to točno odnosi niti si pomislila da ti možda pripadaš toj skupini.  Osjećaj zategnutosti kože često je rezultat nedovoljne hidratacije u epidermi, gornjem sloju kože. Dehidrirana koža nedovoljno je hidratizirana, što bi se trebalo smatrati privremenim stanjem, a ne još jednim tipom kože. Suha i dehidrirana koža često se pogrešno svrstavaju u istu skupinu zbog uobičajene zablude da je suha koža sigurno dehidrirana. Netočan pristup dovodi do pogrešnog tretiranja tvog tipa kože ili stanja, što može produljiti liječenje u slučaju dehidrirane kože odnosno pogoršati trenutačno stanje suhe kože.

Neki od čimbenika koji uzrokuju dehidraciju kože su vremenski uvjeti, onečišćenje i stres, a također i genetika ili procesa starenja koji uzrokuje propadanje funkcije barijere kože ili prirodne hijaluronske kiseline. Zato Vichy proizvodi koži omogućuju održavanje odgovarajuće razine dnevne hidratacije, istovremeno je štiteći od vanjskih čimbenika.

Kako bi se i ti zauvijek riješila ovog problema, imamo malo iznenađenje za tebe u nastavku.

Svi mi volimo biti njegovani te pazimo na kožu lica i kosu. Unatoč svoj brizi, ponekad se mogu pojaviti nedostaci koji nam stvaraju probleme kao što su dehidrirana koža. Jedan od omiljenih brendova, Vichy, ima pravo rješenje za sve naše probleme.  

Aqualia Thermal lagana krema hidratizira suhu kožu pomoću 97% sastojaka prirodnog podrijetla kao što su hijaluronska kiselina, osnažujuća Vichy vulkanska voda i biljni šećer manoza. Koža je u trenu hidratizirana i svježa s osjećajem ugode, hidratizirana do 48 sati te ojačana čak i u uvjetima klimatskih promjena, stresa ili zagađenja. Cijena ovog proizvoda je 163,59 kuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vichyhrvatska #vichyhrvatska (@vichyhrvatska) on

Također, potraži svoj idealan hidratacijski protokol i ostvari 25% popusta na Vichy linije Minéral 89 i Aqualia Thermal od 3. 8. do 9. 8. 2020. Popust vrijedi u Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te u Farmacia webshopu.

Odgovori na pitanje te ostavi svoje podatke, a mi ćemo izabrati četiri dobitnice. Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.
 

Photo: None

Komentari 0